Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Folytatódnak az "ébredező" előadások Kőbányán

Rate this item
(3 votes)

A Kőbányai Élő Közösség előadássorozatot szervez az "ébredezőknek" Kőbányán, az alkalmakra csütörtökönként 18:00 órától kerül sor a Széchenyi István Általános Iskola aulájában.

Program:
2013. december 5-én Matek Kamill tart előadást a roswell-i túlélő telepatikus narratívájáról. Egy ma 83 éves asszony, egykoron nővérként paranormális kommunikációs képességgel segítette  egy titkos katonai bázison a roswelli  ufó baleset egyik túlélője és a US Army közötti párbeszédet. Sok ember tűnt el, hogy megakadályozzák az igazság feltárását.  Egy maréknyi  tudott minderről, ezek egyike csészealj pilótáját gondozó médium, aki 60 év múltán a teljes dokumentáció birtokában könnyíteni szeretne a lelkén.
- 2013. december 12-én Gondos Béla író, a Szkíta-kiállítás szervezője, a körtemplomok és műemlékek szakértője adja át tudását a körszakralitásról és , szimbolikus ősi körtemplomokról. Megtudhatjuk, hogy milyen ősi magyar kereszténységet és egy nagyon magas szintű építészeti kultúrát feltételeznek a körtemplomok, valamint azt, hogy a szakrális építményeket a 9-10 században állították.
- 2013. december 19-én Jásdi Kiss Imre "A múlt kultúrája - a jövő záloga" címmel gondolja tovább az október 31-i előadását.
- 2014. január 2-án Szűcsné Murguly Margit "Táltosok és Sámánok" címmel beszél arról, hogy mit jelent a "táltos" szó, mi a különbség a táltosok és a sámánok között. Megtudhatjuk, hogy kik lehetnek táltosok vagy sámánok, hogyan zajlik a sámánok kiválasztása, a sámánná válás folyamata, mi a sámán helyzete a társadalomban. Szó lesz a sámáni világképről, a sámán küldetéséről és feladatáról, a sámán haláláról. 

Helyszín: Széchenyi István Általános Iskola, 1108 Budapest, Újhegyi-sétány 1-3.

Kőbányai Élő Közösség

Last modified on Monday, 30 December 2013 18:44

Hírek

Régi képek, emlékek

Az iskola
Föld út
A Mély tó
Árkok és házak
Épül a lego-ház
Régi újhegyi kép
Már állnak a házak
Épül és szépül
A Gergely-bánya
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia