Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Jó embert keresnek: szavazzunk Zoli bácsira!

Rate this item
(10 votes)

A Médiaunió Alapítvány pályázatot hirdetett, amelyben "jó embereket", azaz Magyarország példaképeit keresik. A július 31-ig tartó pályázat célja olyan emberek felkutatása, akikre fel lehet nézni, akik önzetlenül segítenek egy közösségnek. Akik időt áldoznak arra, hogy mások élete jobb legyen, támogatnak másokat tudásukkal, munkájukkal vagy adománnyal, vagy akiknek életszemlélete, kitartása, a mód, ahogy életüket, saját sorsukat irányítják, tanulságos lehet másoknak, példaként állítható mások elé. 

A pályázaton részt vesz Sándor Zoltán, a kőbányai Széchenyi István Általános Iskola igazgatója is, akinek adatlapja EZEN a linken nyitható meg. Zoli bácsi tevékenységét talán senkinek nem kell bemutatnunk a kerületben, hiszen mindenki találkozhatott már széleskörű és aktív közösségépítő munkássága eredményeivel. 

Szavazzunk rá, hogy Kőbányán túl is megismerhessék Sándor Zoltán munkásságát! Szavazni EZEN a linken vagy a képre kattintva!

Sándor Zoltán igazgató

A Médiaunió Alapítvány által meghirdetett pályázaton a siker fokmérője nem a pénz vagy a hírnév. A pályázat kiírói abból a feltételezésből indultak ki, hogy ezen emberek, tetteik bemutatásával rávilágíthatunk arra, hogy a cselekvés, a tenni akarás, az egyéni szemlélet, vagy egy újszerű megközelítés sikerre vezethet egyént és közösséget, valamint hisszük, hogy bárki képes erre. A pályázat során az egyén sikereit állítják példaként a középpontba, ám a sikerek mögött esetükben mindig van közösségi, akár virtuális közösségi érték. A beérkező pályaművekből kiválasztják a legizgalmasabb, legszebb, leginkább példaértékű történeteket, és társadalmi célú kommunikációnk során bemutatják, hogy mindenki megismerhesse azokat. Pályázni 2013. július 31-ig a kampány www.joembertkeresunk.hu weboldalán lehet.

Last modified on Sunday, 28 July 2013 13:32

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Építési terv
Zajlik az éptkezés
Látkép
Folyik az építkezés
Még nincs kész
Dolgozik a daru
Elkészült a lakótelep
Részből egész
Építik a tavat

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia