Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Vásároljon hulladékért a május 12-ei Közösségi Vásárban!

Rate this item
(1 Vote)

Mi, azaz a Kőbánya.info szerkesztőségéből és a Cselekedjünk Közhasznú Alapítvány tagjaiból álló csapat folytatjuk a tavaly megkezdett hagyományt, és május 12-én újra közösségi vásárt szervezünk (a vásárról EZEN a linken olvashat bővebben). A Közösségi Vásárban ismét lehet PET-palackért vásárolni! Ezért újra arra kérjük a résztevevőket, hogy gyűjtsék össze a háztartásukban keletkező PET palackokat, és hozzák el a vásárba. 

Akik a vásárba tömörített és kiöblített, kupakkal rendelkező PET palackokkal érkeznek, azok minden egyes kiló hulladékért 50 Forint "Kőbányai Kőér" nevet viselő vásári "pénzt" kapnak, amiért valódi portékákat vásárolhatnak. A kupont a vásár végén természetesen visszaváltjuk valódi Forintra. Az akció célja a környezettudatos szemlélet terjesztése, az emberi tevékenységből eredő környezetterhelés csökkentése.

Az akcióval mindenki jól jár, hiszen a hulladékért kapott kuponnal nő a vásárlók vásárlóereje (azaz többet vásárolhatnak), míg az eladók több portékát adhatnak el (nő a bevételük).

Fel kell hívnom a figyelmet arra, hogy a szelektív hulladékgyűjtési akció kizárólag PET palackokra vonatkozik! A PET palackokat tömörítve és kiöblítve, kupakkal és címkével együtt kell gyűjteni.

 

Kőbányai Kőér és a legutóbbi alkalommal összegyűjtött palackok 


Közösségi Vásár az Ihász utcában

Hírek

Régi képek, emlékek

Már állnak a házak
Régi kép
A Mély tó
Zajlik az éptkezés
Építési terv
Az iskola
Elkészült a lakótelep
Zajlik a munka
Áll a szobor
Épül és szépül

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia