Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Meglepetések, akciók a Vidámpark utolsó évadjában

Rate this item
(2 votes)

Ez a név magában hordozza a vidámságot. Amennyiben most mégsem érződne ki ez a hangulat, annak oka van. ELKEZDŐDÖTT A VISSZASZÁMLÁLÁS!

Közel 175 nap múlva véget ér az idén 175 éves "Budapesti Vidámság".
A személyzet szomorú kötelességének tesz eleget akkor, amikor a bejáratnál felállított  visszaszámláló naptárból naponta letép egy lapot. 

A mai Vidámpark elődei közül a Vurstli 175 éve, az Angol Park közel 100 éve létezik az idén épp 200 éves születésnapját ünneplő Városligetben. A létesítmény őseit 1950 tavaszán egyesítették és államosították, ekkor kapta a Vidám Park nevet. 

Itt található Európa legrégebbi, Europa Nostra díjas, lovas Körhintája (1906), a szintén műemlék Barlangvasút, és Európa leghosszabb favázas hullámvasútja is, mely több mint 90 éve nyílt meg. 

Az utolsó évad sok meglepetést tartogat a nagyérdeműnek. Lesz Vidámságvásár, Vurstli fesztivál, Éjszakai rendezvénysorozat. Az utolsó évre tekintettel a szezonbérletek ára jelentősen csökkent. Az elektronikus jeggyel érkezők számára gyorsított beléptetést biztosítanak. 

Ha még soha nem járt a Parkban, akkor azért, ha már volt alkalma ellátogatni, akkor pedig azért érdemes eljönni még egyszer - utoljára.

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lego-ház
Még nincs kész
Zajlik a munka
Dolgos kezek
Régi kép
Épül a Mély tó
Lakótelep a világ végén
Látkép
Folyik az építkezés
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia