Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Forgalmirend-változás az Új köztemetőben és környékén

Rate this item
(1 Vote)

A 2019. évi Mindenszentek Ünnepéhez és Halottak Napjához kapcsolódóan a temetői forgalom zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozást rendelnek el az alábbiak szerint: 

1.) Tilos megállni 2019. október hó 31. nap 00.00 órától 2019. november hó 03. nap 20.00 óráig Budapest X. kerület Új Köztemetőhöz vezető alábbi útvonalakon: Sírkert út mindkét oldalán a Maglódi út és a Kozma utca között, Kozma utca mindkét oldalán az Álmos utca és a körforgalom között.

2.) Lezárásra kerül (csak BKK és BV Intézet behajtással) 2019. november hó 01. nap 07.00 órától 2019. november hó 03. nap 20.00 óráig Budapest X. kerület Újhegyi út a Maglódi út és az Újköztemető előtti körforgalom között (a Maglódi út felől csak a BKK és a BV Intézet járművei hajthatnak be, a temetőtől távolodó irányban nincs korlátozás) 

3.) Egyirányú forgalmi rend kerülhet kialakításra operatív rendőri intézkedéssel (ellenkező irányból csak BKK behajtással) 2019. november hó 01. nap 07.00 órától 2019. november hó 03. nap 20.00 óráig:
- Bp. X. ker. Kozma utcában a körforgalmi csomópont és a Jászberényi út között, (az egyirányú útszakaszra szemből csak a közösségi közlekedés járművei hajthatnak be),
- Bp. X. ker. Sírkert utcában a körforgalmi csomópont felől a Maglódi út irányába,

4.) A tilalmat szükség szerinti "Megállni tilos" mobil jelzőtáblával, elszállításra és a tilalom időtartamára utaló kiegészítő táblákkal jelzik. Az ideiglenes forgalomkorlátozás életbelépésekor az ellentétes értelmű jelzőtáblákat átlátszatlan fóliával letakarják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság - a társhatóságokkal és szervekkel együttműködésben - 2019. évben is nagy hangsúlyt fektet az ünnepek, illetve a megemlékezés időszakában a temetők környékén a közlekedők haladásának elősegítésére, és a járműforgalom folyamatosságának biztosítására. Ennek elérése érdekében az év ezen időszakán kívül megszokott forgalomhoz kialakított forgalmi rend módosítása a temetők környékén elengedhetetlen. Ezen túlmenően a jármű, valamint a gyalogos forgalom összehangolása is csak a fentiekben foglalt forgalomtechnikai beavatkozások szerinti rend betartásával biztosítható.

Megértésünket és türelmünket köszönik!

 

Kép forrása: Wikipédia

Last modified on Monday, 04 November 2019 13:05

Hírek

Régi képek, emlékek

Még nincs kész
Épül és szépül
Átadó ünnepség
Zajlik a munka
Már állnak a házak
A Mély tó
Épül a lakótelep
Zajlik az éptkezés
Az iskola
Árkok és házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia