Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Megnyitott Kőbányán a 大成国医堂

Rate this item
(3 votes)

Magyar-kínai orvosi központot adtak át szeptember 2-án Kőbányán, a Szállás utcában. A Dacheng Központ (大成国医堂) megnyitó ünnepsége egyben a Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesületének 2017-es jótékonysági rendezvénye volt, ahol a látogatók ingyenes kezeléseket kaphattak.

 

Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere, valamint Dr. Zhang Qingbin, a Magyar Kínai Orvosi Központ igazgatója is. Kőbánya polgármestere szólt arról, hogy a kapcsolat az intézmény vezetőjével sok-sok évre nyúlik vissza, hiszen annak idején, mint volt iskolaigazgató ismerkedett meg Zhang-gal, mint a budapesti kínai iskola alapítójával. 

  

A rendelőben a kínai orvosok mellett magyar doktorok is gyógyítanak. A központban alkalmazott köpölyözés terápiáról a cikk alatt tekinthet meg egy videó-összeállítást.

 

DaCheng Magyar-Kínai Orvosi Központ:
- Cím: 1107 Budapest, Szállás utca 21/5.
- Facebook oldal IDE kattintva érhető el
- Telefon: 06 (1) 255 2820
- Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


A Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesülete 2002 óta dolgozik a kínai orvoslás népszerűsítésén. Céljuk a hagyományos kínai orvosi szakma magyarországi fejlesztése, a kínai orvoslás és a modern orvostudomány közötti együttműködés elősegítése. Tagjaik aktív szerepet vállalnak a kínai orvosi ellátásban, oktatásban és kutatásban. Az egyesület nagy hangsúlyt fektet az egészségmegőrzés népszerűsítésére is, melyet alábbi mottó is tükröz: "Tradíció, szakértelem, egészség"

Forrás: Kőbánya.hu, Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi EgyesületeDaCheng Magyar-Kínai Orvosi Központ Facebook oldala, Kőbánya.info

Last modified on Wednesday, 13 September 2017 10:47

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Még nincs kész
Épül a Mély tó
Dolgozik a daru
Dolgos kezek
Áll a szobor
Régi újhegyi kép
Az iskola
Részből egész
Átadó ünnepség
Építési terv

Közösségi Hírek

Az érettségi vizsgák miatt egy héttel később zúgnak fel a szirénák

Az érettségi vizsgák miatt egy…

Az írásbeli érettségi vizsgák miatt egy héttel később, május 13-án...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia