Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Forgalmi rend változás az Új köztemetőben és környékén halottak napján

Rate this item
(1 Vote)

Az Új köztemetőben és környékén forgalmi rend változásra kell számítaniuk a közlekedőknek október 30. - november 1. között. Az idei évben - az elmúlt évekkel megegyező módon - az Új Köztemető környezetében a Halottak napi forgalmi rend  várhatóan a mellékelt vázlatrajzon feltüntetett ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően kerül kitáblázásra. Ennek értelmében: 

- A temetőt gépjárművel megközelíteni a Maglódi út felől és a Felsőcsatári út felől lehet. A temetőbe személyautóval bejutni a Maglódi út-Korányi Frigyes u. - Kozma u. útvonalon a főbejáraton, és a Maglódi út - Korányi Frigyes utcai mellékbejáraton lehet, valamint a Felsőcsatári út – Kozma u. útvonalon. A Jászberényi út felől érkezők terelőúton, csak a Maglódi úton keresztül juthatnak el a Temetőig: a Jászberényi út – Indóház u. – Maglódi út - Korányi Frigyes u. útvonalon.
- A temetőt gépjárművel elhagyni csak a főbejáraton keresztül lehetséges a Sírkert utcán (ami ezeken a napokon egyirányú lesz), vagy az Újhegyi úton.
- Megállási tilalom kerül elrendelésre Sírkert út mindkét oldalán a Maglódi út és a Kozma u. között, valamint a Kozma utca mindkét oldalán a Korányi Frigyes u és a körforgalom között.
- A közösségi közlekedés számára lesz fenntartva a Kozma utca (Jászberényi út – Körforgalom között) mindkét irányban, valamint az Újhegyi út (a Maglódi úttól a Temető bejárat felé).

Kattintson a térképvázlatra a nagyobb méretért!

Forrás: Kőbánya.hu

Last modified on Monday, 02 November 2015 11:41

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi újhegyi kép
A Gergely-bánya
Zajlik az éptkezés
A Mély tó
Lakótelep a világ végén
Áll a szobor
Folyik az építkezés
Már állnak a házak
Árkok és házak
Zajlik a munka

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia