Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Újabb Hungexpo kedvezmény még több kőbányainak Featured

Rate this item
(0 votes)

Kőbánya polgármestere, Kovács Róbert és Ganczer Gábor, a X. kerület egyik legismertebb vállalkozása, a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. vezérigazgatója 2011-ben kötött együttműködési megállapodást, melynek köszönhetően tavaly február óta minden kőbányai lakos 25 százalék kezdvezménnyel vásárolhat belépőjegyet a Hungexpo saját kiállításaira, rendezvényeire. Alig több mint egy év telt el a jelentős kedvezményt biztosító együttműködési megállapodás megkötése óta, a két vezető már újabb, még szélesebb és még több kőbányait érintő kedvezményről állapodott meg.

Az új kezdvezményről szóló együttműködési megállapodást Kovács Róbert polgármester és Ganczer Gábor vezérigazgató ünnepélyes keretek között, a Hungexpo következő rendezvényén, a CONSTRUMA kiállítás megnyitóján írják alá. (Időpont: 2012. április 18., 14.00 óra. Helyszín: Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. 1101 Budapest, Albertirsai út 10. “A” pavilon.)

A kőbányaiak az eseményen és egyben a CONSTRUMA kiállításon már az új kedvezmény szerint, 500 forintos belépő megváltásával vehetnek részt!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi újhegyi kép
Építési terv
Föld út
Árkok és házak
Lakótelep a világ végén
Épül a Mély tó
Részből egész
A Gergely-bánya
Épül és szépül
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia