Kőbányai Közösségi Hírlap

Pedagógus klub Featured

Rate this item
(0 votes)

Június 9-én tartotta pedagógus napi összejövetelét a kőbányai nyugdíjas pedagógusok „Gárdonyi Géza” klubja. A klub vezetője Teng Józsefné elmondta, hogy megközelítőleg 120 fős a tagság, valamennyien volt óvónők, tanítók, tanárok. Legidősebb tagjuk Bárdossy Edit néni, 93 éves, rubintdiplomás pedagógus. Rendszeres összejöveteleiknek a Pataki Művelődési Központ ad otthont, de gyakran szerveznek kirándulásokat, múzeumlátogatást, különböző rendezvényeket meghívott előadókkal. A művelődési központ nevében Buzás Kálmán üdvözölte a vendégeket, köszönetet mondva áldozatos munkájukért, jó egészséget és további szép nyugdíjas éveket kívánva.

Katt a képre a nagyobb méretért!

 

A köszöntőt Kovács Róbert alpolgármester mondta, aki maga is pedagógusként kezdte pályafutását, így megkülönböztetett szeretettel és tisztelettel szólt ahhoz a korosztályhoz, amely az utód nemzedéket fáradságos munkával, nagy türelemmel és hivatás iránti elkötelezettséggel felnevelte, akiktől a későbbi pedagógusok átvehették a stafétabotot. Az alpolgármester úrtól ketten vehették át Díszdiplomájukat a pedagógiai munkában eltöltött hosszú évtizedek köszöneteként: dr. Balkányi Tiborné és Noszlopy Annamária.

Katt a képre a nagyobb méretért!

 

A legifjabb korosztály képviseletében a Halom utcai Bóbita óvoda adott szép  ünnepi műsort, majd Pászty Viktória nosztalgikus slágerekkel ajándékozta meg a vendégeket.

Katt a képre a nagyobb méretért!

Last modified on Thursday, 10 June 2010 10:41

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik az éptkezés
Minden a helyére kerül
Épül a lakótelep
A Mély tó
Zajlik a munka
Az iskola
Épül a lego-ház
Áll a szobor
Épül és szépül
Látkép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia