Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tegyen Ön is javaslatot az idei év kőbányai kitüntetettjeire! Featured

Rate this item
(0 votes)

Tisztelt Kőbányai Civil Szervezetek, Egyesületek, Egyházak!

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat évek óta nagy gondot fordít arra, hogy a kerületben élő, alkotó, dolgozó kiválóságokat, illetve azon hírességeket, akik itt éltek, dolgoztak, alkottak, évente egy alkalommal - a Szent László Napok keretén belül - tevékenységük elismeréseként kitüntesse.
Rendeletünk értelmében díszpolgári cím, Kőbányáért Díj, valamint elismerő címek adományozására van lehetőség. A díjazottak személyére - a díszpolgári cím kivételével - javaslatot tehetnek kőbányai szakmai, érdekvédelmi, társadalmi, politikai szervezetek, egyházak is.

Kérem, tegyenek javaslatot az idei év kitüntetettjeire! A javaslatot titkárságomra kell eljuttatni (Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat, Polgármesteri Titkárság, 1102 Budapest, Szent László tér 29., I. emelet 118.) 2011. május 01-jéig.

A javaslat tartalmazza a javasolt személy nevét, személyi adatait, életrajzát, az adományozási javaslat indokát. Szervezetek esetében: a szervezet nevét, tevékenységi körét, rövid tájékoztatást működéséről, feladatairól, valamint az indokolást. A minél részletesebb tájékoztatás megkönnyíti döntésünket, valamint segítségünkre van a majdani díjazottak laudációjának elkészítésében. A javaslat elkészítéséhez segítséget nyújt az alábbi "Adatlap kitüntetési javaslathoz"

Bízom abban, hogy - az Önök segítségével, közreműködésével - a 2011. évben is olyan kiválóságokat tudunk elismerni, akik méltán képviselik kerületünket, akik munkájukkal, tevékenységükkel maradandót alkottak, és hozzájárultak településünk értékeihez, annak megőrzéséhez.

A 11/2008. (IV. 18.) számú rendeletet, a kitüntetések alapításáról és az adományozás rendjéről az alábbi linkre kattintva olvashatja el: LETÖLTÉS

Kapcsolódó írás: JAVASLAT KITÜNTETÉS ADOMÁNYOZÁSÁRA (letölthető nyomtatvány)

Kovács Róbert polgármester

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Még nincs kész
Zajlik az éptkezés
Az iskola
Föld út
Dolgozik a daru
Minden a helyére kerül
Régi kép
Áll a szobor
Zajlik a munka

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia