Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Lados Józsefné Gyakorló utcai képviselő-jelölt Featured

Rate this item
(0 votes)

Lados Józsefné - Gyakorló utcai lakos független jelölt - vagyok. 1994 és 2002 között voltam képviselő ebben a körzetben. A Gyakorló utca és környezete volt az amiért mindent elkövettem, amire lehetőségem volt.



Pedagógia történelem szakos tanári végzettségem van. Ebből adódóan a környezetemben élő családok és gyermekek érdekében volt a legtöbb tennivalóm. /Játszóterek bővítése, felújítása, karbantartása stb./ Nem az a cél, hogy a homokozóból virágoskertet csináljanak. A homokozóba homok kell a gyerekeknek! Jelenleg – több mint 15 éve a Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány Kuratóriumának vagyok a tagja. Ezt társadalmi munkában, térítésmentesen végezzük.

Most az merült fel, hogyan tudnánk leghatékonyabban segíteni a gyermekeinken.

„A kőbányai csellengő ifjúság” ne a játszótereken a plázákban, hanem az iskolában legyenek. Ebbe a munkába bevonjuk többek között a Kőbányai Szülők Egyesületét is. Mert a célunk pártsemleges. Itt a gyermekeinkről van szó!!

A Gyakorló utcát térfigyelő kamerákkal kell felszerelni a nagyobb közbiztonság érdekében, minden egyéb kifogások ellenére. Pótolni kell a parkoló gépkocsik által kidöntött fákat, ami a Gyakorló utca zöldsávjában volt.

Elég volt, abból, hogy ebben a körzetben különféle érdekekből más kerületben élő képviselők voltak jelen.

Elég volt! Itt azoknak kell bennünket képviselni, akik itt ébrednek fel minden reggel, és mi tudjuk, hogy itt mit kellene tenni ezért a körzetért.

Elég volt, abból, hogy senki nem tud magyarázatot adni arra, hogy a Finommechanika melletti erdőt miért csonkították meg.  Mit akarnak és kik ott csinálni – jelenleg sitt lerakó hely.  Nélkülünk ne dönthessenek senkik semmilyen érdekből!!

Elég volt, abból, hogy mindenki, akinek semmi köze a kerülethez belebeszéljen fontos döntésekbe.

Elég volt! Én úgy döntöttem, nem engedem, hogy olyan emberek rúgjanak labdába, akik nem itt laknak. Az, hogy ez így legyen – rajtunk múlik. Ne engedjünk ebből. Elég volt abból, hogy ki mindenki akarja itt irányítani a kerület életét önös érdekekből. Mi itt élünk. Nem kell nekünk senki idegen okos esze, meg van a magunkhoz való eszünk.

Last modified on Sunday, 15 August 2010 23:03

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik a munka
Épül a lego-ház
A Gergely-bánya
Építési terv
Átadó ünnepség
A Mély tó
Építik a tavat
Lakótelep a világ végén
Épül a lakótelep
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia