Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Társasházkezelő, valamint parkoló- és bérleményellenőr álláslehetőségek

Rate this item
(2 votes)

A Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. társasházkezelő, valamint parkoló- és bérleményellenőr munkatársakat keres. A határozatlan idejű, főállású munkaviszonyokat a cég városüzemeltetési, műszaki, ingatlankezelési divíziója, valamint a parkolásüzemeltetési irodája hirdette meg:
- A bérleményellenőr feladata az önkormányzati tulajdonú bérlakások és helyiségek, valamint egyéb ingatlanok helyi rendeletben rögzítettek szerinti éves rendeltetésszerű használatra, és egyéb rendkívüli eseményre irányuló ellenőrzése stb. További részletes információ és a jelentkezés módja EZEN a linken érhető el.
- A társasházkezelő feladata a közös képviseleti tevékenység teljes körű-, valamint egyéb ingatlankezelői feladatok ellátása. További részletes információ és a jelentkezés módja EZEN a linken érhető el.g
- A parkolási ellenőr által ellátandó feladatok közé tartozik a parkolójegyek, és parkolási engedélyek ellenőrzése, parkolási pótdíjfizetési felszólítás kiállítása, a szabálytalan parkolás ellenőrzése, parkoló automaták üzemkészségének ellenőrzése stb. További részletes információ és a jelentkezés módja EZEN a linken érhető el.

További információ és kapcsolat a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. honlapján: www.kvzrt.hu

 

A Kőbányai Vagyonkezelő Zrt.-ről

A piaci jellegű vagyontól “megkülönböztethetetlen” önkormányzati vagyon kezelése  szinte megköveteli a “piacosságot” az önkormányzattól is. Éppen ezért döntött úgy a Kőbányai önkormányzat, hogy az ilyen jellegű feladatai egy részét egy viszonylag kis létszámú, a hivatalától függetlenül, de hatékonyan működő, saját gazdasági társaságra bízza. 1992-ben megalapította a Kőbányai Vagyonkezelő Rt.-t.

Az Rt. megalakulásakor elsősorban az önkormányzati bérlakások kezelésére vállalkozott, de rövidesen bővült a paletta; egyre több megbízást kapott arra, hogy újíttassa fel a saját tulajdonú lakóházakat, készítsen döntés előkészítő anyagokat, “álmodjon” meg projekteket, amelyek az egész kerület jövőjét és arculatát határozzák majd meg. Ez a minden pontján magas szakértelmet követelő tevékenység egy új és érdekes helyzetet teremtett; a vállalkozás kinőtte az alapításkori kereteit. 2007 májusában a cég Zárt Részvénytársasággá alakult.

A Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. ma már nem csak az önkormányzathoz kötődő feladatok megoldásában vesz részt, hanem megjelent és elfogadott lett a vállalkozások világában is. A cég tagja a Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetségének.

Last modified on Monday, 28 August 2017 12:21

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül és szépül
Épül a Mély tó
A Mély tó
Épül a lakótelep
Átadó ünnepség
Lakótelep a világ végén
Föld út
Még nincs kész
Látkép
Áll a szobor

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia