Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Civil Nap a Pongrác telepen május 11-én

Rate this item
(0 votes)

Május 11-én 10 órától nagyszabású civil programot szerveznek a Kis-Pongrác projektben részt vevő civil szervezetek. A KMOP-5.1.1/A-09-2f-2011-0001 jelű, "A kőbányai Kis-Pongrác lakótelep szociális célú városrehabilitációja" című pályázat Programalapja keretében 23 Mini-projekt indult el azzal a céllal, hogy segítse a Pongrác telepen élők közösséginek újraalakítását / kialakítását. Ennek keretében 8 témakörben (Bűnmegelőzés, Ifjúságfejlesztés, Tehetséggondozás és felzárkóztatás, Informatikai műveltség és ismeretek bővítése, Közösségfejlesztés, Munkaerő-piaci tanácsadás, Egészségnevelés és fejlesztés, Környezetvédelem és környezettudatos cselekvési programok) közel 40 millió forintos pályázati kerettel kezdték meg működésüket a szervezetek.

A rendvédelmi szervezetek Mini Rendvédelmi Nappal kívánják bemutatni mindazokat az eszközöket, eljárásokat és tevékenységeket, melyek a bűnmegelőzés terén sikeresen alkalmaznak a közbiztonság megőrzése érdekében.

Lesz kézműves foglakozás (Zenebölcsi-kézműves bölcsi, Pünkösdi szöszmötölés), "Gazdálkodj okosan!" klub, Sakkverseny és sakk-szimultán, Közösségi beszélgetések, Kispályás labdarúgó torna, Egészségkuckó és még sok színes program.

Lehetőség nyílik arra is, hogy a lakótelep még hátralévő beruházási, közterületi építési munkálatairól tájékoztatást kapjanak az érdeklődő lakók.

A rendezvény plakátja:

A részletes program és időbeosztás pdf. formátumban megtekinthető és letölthető ERRŐL a linkről.

Gera Zoltán

Last modified on Sunday, 12 May 2013 13:34

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
A Mély tó
Folyik az építkezés
Átadó ünnepség
A Gergely-bánya
Részből egész
Látkép
Az iskola
Elkészült a lakótelep
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia