Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

„A piros, a fehér és a zöld” - fotópályázat

Rate this item
(1 Vote)

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ fotópályázatot hirdet "A piros, a fehér és a zöld” címmel közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából. A pályázatra olyan fotók beküldését várják, melyeken nemzeti színeink átvitt értelemben jelennek meg egymás mellett, akár a természetben, akár valamilyen véletlenszerű tárgyi környezetben. A pályamunkák bármilyen fényképezésre alkalmas eszközzel készülhetnek, és egy pályázó több munkát is benyújthat.

A pályázat részletei

A pályázatra kizárólag digitális fotókkal lehet nevezni, és azokat kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre „FOTÓPÁLYÁZAT” tárgymegjelöléssel. Az e-mailben kérik megadni a pályázó nevét, életkorát, elérhetőségét, esetleges oktatási intézményét, valamint a fotó címét. A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el, és a legjobbnak ítélt alkotásokból virtuális kiállítást szerveznek. A zsűri által legjobbnak ítélt első három alkotás díjazásban is részesül.

Leadási határidő: 2021. március 4.

Ünnepélyes eredményhirdetés a Kőrösi honlapján és közösségi felületein várható 2021. március 15-én. A díjakat postai úton küldik majd el a nyerteseknek.

A pályázók munkáik átadásával automatikusan elfogadják a pályázat feltételeit, valamint beleegyeznek abba, hogy a Kőrösi Kulturális Központ webes felületein publikálhatja a pályaműveket. A pályázó a pályázatra való jelentkezéssel hozzájárul továbbá teljes nevének nyilvános feltüntetéséhez a pályázat, valamint a kiállítás során.

Forrás: korosi.org

Last modified on Monday, 06 December 2021 11:38

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgos kezek
Minden a helyére kerül
Folyik az építkezés
Zajlik a munka
Építik a tavat
Árkok és házak
Épül a lakótelep
Épül a lego-ház
Még nincs kész
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia