Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Ismerjék meg Arold Imrét, az MSZDP jelöltjét

Rate this item
(0 votes)

Kedves Újhegyiek! Új országgyűlési képviselő-jelölt tűnt fel a színen. Meglepetéssel teli büszkeséggel mutatom be Önöknek szerkesztő-csapatunk egyik tagját, a Kőbánya-Kertváros.hu honlap szerkesztőjét, Arold Imrét! Imre ugyanis olyan megtiszteltetésben részesült, hogy a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) őt kérte fel arra, hogy szálljon versenybe az újhegyi polgárok szavazataiért. Az Újhegy.hu természetesen a jövőben is igyekszik minden jelöltnek egyforma megjelenési lehetőséget biztosítani, de azt nézzék el nekünk, ha esetleg néha nagyobb szimpátiával leszünk aziránt az ember iránt, akiben igazi barátra leltünk. Íme az önéletrajz:

Arold Imre a nevem, és 1956 december harmadikán születtem Budapesten, Kőbányán. Édesanyám a Bajcsy-Zsilinszky kórházban volt gazdasági nővér,  több mint húsz éve nyugdíjas. Édesapám pedagógus volt, egyetemi tanszékvezető tanár. 1993-ban elhunyt. Az általános iskolai tanulmányaimat a Kőbánya-kertvárosi általános iskolában végeztem, majd felvettek a Szent László gimnázium matematika-fizika tagozatára, ahol - 1975-ben - érettségiztem. Első  munkahelyem a Magyar Televízió volt, ahol előbb világosítóként dolgoztam, később segédoperatőri vizsgát is tettem. 1977-től a Práter utcai szakmunkásképzőben kitanultam a fényképész szakmát. A sikeres vizsga után a Testnevelési Főiskola oktatástechnikai osztályán dolgoztam fényképészként, és filmkészítőként. Nyolc évnyi munka után a Magyar Művelődési Intézet „elkért” a főiskolától, és azóta is – immár 23 éve – ott dolgozom, mint operatőr és filmvágó. Két gyermekem van (egy fiú  és egy lány), és hosszú-hosszú ideje boldog élettársi kapcsolatban élek az asszonnyal…

…és élek itt, immár 53 éve, Kőbányán.

 


Ami pedig a politikát illeti…

Nos, én teljesen civil vagyok. Soha semmi közöm nem volt a politikához, és nincs másom, mint a józan eszem, meg az empátiám. Világ életemben a "lelátón" álltam, ültem, hasaltam. Egyszerű állampolgárként éltem az életemet. Nem volt semmibe beleszólásom, és senki nem törődött azzal, hogy mi van velem, és a hozzám hasonló milliókkal. Rettenetesen elegem lett a ma Magyarországon dívó politikai légkörből, és abból a húsz évnyi folyamatos töketlenkedésből, amit eredményezett. Ezért egyetlen célom van a képviselőséggel. Mégpedig az, hogy végre az egyszerű állampolgárok szemszögéből nézze, és javára végezze a „politikus” a dolgát.

Nem is akarom itt szaporítani a szót. A nemrég megnyitott internetes Kőbányai Fórumon várom a kérdéseket, véleményeket, hozzá(m)szólásokat, a "Belpolitika" topicban. A munkámból kifolyólag nagyon sokat lógok a neten, így ott mindenre válaszolok, ha tudok. Amire meg nem, azt megbeszéljük.

Segítsetek, hogy segíthessek! Üdvözlet mindenkinek!
Arold Imre

Last modified on Saturday, 06 February 2010 21:30

Hírek

Régi képek, emlékek

Építési terv
Részből egész
Építik a tavat
Átadó ünnepség
Elkészült a lakótelep
Épül a lakótelep
Régi kép
Áll a szobor
Még nincs kész
Lakótelep a világ végén

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia