Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Nyerj bringázással tabletet az iskoládnak!

Rate this item
(1 Vote)

2013. május 26-án, vasárnap 9 órától az I. Decathlon Kerékpáros Gyereknapon bringás parkká változik a budapesti Népliget, ahol túrázhatsz, versenyezhetsz, okulhatsz, és még nyerhetsz is. A Kőbányai Önkormányzat számára kiemelt cél, hogy a kerülethez tartózó hatalmas parkot, a Népligetet minél többen használják sportolás céljából. Kőbánya polgármestere, Kovács Róbert ezért is állt mellé a kezdeményezésnek és vállalta az I. Decathlon Kerékpáros Gyereknap védnökségét. A szervezők minden kőbányait arra buzdítanak, hogy használják ki ezt a lehetőséget is, és tekerjenek pár kört a hatalmas fák alatt. Gyere el Te is, és hozd el a családod! 

Az egész napos változatos program részeként a Népliget útjain és ösvényein hangulatos kerékpáros túrán vehetsz részt a családdal. Az élményen túl hasznos ajándékot is nyerhetsz a tekeréssel az iskoládnak. A túrán résztvevő kőbányai iskolák részére a Kőbányai Torna Club Sportegyesület külön felajánlással él: a három, legtöbb gyereket megmozgató kőbányai iskola részére egy-egy 30.000 Ft értékű táblagépet ajánl fel.

Hogyan nyerheti meg az iskolád a tabletet? 

A tanulók segítségével. Hívd el magaddal az osztálytársakat, barátokat, családtagokat, tanár nénit és tanár bácsit, hogy a Te iskoládból bringázzanak a Ligetben a legtöbben! A délután 15 órakor induló túra előtt a kőbányai iskolák a színpad előtt gyülekezhetnek, iskolánként külön. Minden iskolából egy-egy képviselő köré gyűlik az iskola népe. Az adott iskola létszámába beleszámítanak a családtagok is. Az összegyűlt csoportokat megszámolják, és a túra utáni eredményhirdetésen az a három iskola, aki legnagyobb létszámmal képviselteti magát, már viheti is a számítástechnikai eszközét. Az ajándékokat Dr. György István Budapest főpolgármester-helyettese, Kőbánya országgyűlési képviselője és Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere adja át. 

Azonban nem csak a nyeremények miatt lesz érdemes ellátogatni a Decathlon Gyereknapra. Azoknak, akik még bizonytalanabbak a kétkerekűn, gyakorlott oktatók segítenek abban, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni a mindennapokban. A tanultakat később az ügyességi pályán, vagy a lassúsági versenyen is használhatják. Az igazán profi kerekesek is ott lesznek, és a nap folyamán többször tartanak lélegzetelállító freestyle és triál bemutatót a közönségnek. 

Lesz még ugrálóvár, vattacukor, kürtős kalács, ingyenes arcfestés és még sok-sok szórakozás, hogy aktívan és vidáman teljen a Gyereknap. A I. Decathlon Kerékpáros Gyereknapon a részvétel mindenki számára ingyenes. A programok eső esetén is megrendezésre kerülnek. 

További információk és regisztráció a www.kerekparinfo.hu vagy a www.kobanyabringa.hu oldalon!

Last modified on Wednesday, 22 May 2013 15:35

Hírek

Régi képek, emlékek

Átadó ünnepség
Építési terv
Építik a tavat
Elkészült a lakótelep
Árkok és házak
Épül a lego-ház
Épül a lakótelep
Folyik az építkezés
Minden a helyére kerül
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia