Logo
Print this page

Téli bringaverseny a kőbányai Sportligetben

Rate this item
(1 Vote)

Hat futam után november 22-én, vasárnap újra elrajtol a Kőbányai Bringapark Kupa. A 2015-16-os szezonban ismét három versenyen mérhetik össze magukat a terep kerékpározás kedvelői cyclocross és mountain bike bringákkal egyaránt. 

 

Kőbányán, az Újhegyi lakótelep szomszédságában, az uszoda mögött található egy kellemes park, a Sportliget. Ez a fás, ligetes terület az otthont mountain bike és cyclocross bringások számára szervezett Kőbányai Bringapark Kupának, immár két éve. A 3 kilométeres körpályán amatőrök és profik egyaránt versenybe szállhatnak, hiszen a CX futamok mellett mountain bike verseny és rövidített pályán gyermekverseny is lesz. Aktív időtöltési lehetőség az egész családnak!

 

A novemberi és decemberi Bringapark Kupa a Cyclocross (CX) Magyar Kupa sorozat állomásai is egyben, míg a januárban megrendezésre kerülő verseny a CX szakág Országos Bajnoksága lesz.

Kőbányai Bringapark Kupa időpontjai:
- 2015. 11. 22. (vasárnap): 7. Kőbányai Bringapark Kupa - Cyclocross Magyar Kupa futam
- 2015. 12. 13. (vasárnap): 8. Kőbányai Bringapark Kupa - Cyclocross Magyar Kupa futam
- 2014. 01. 10. (vasárnap): 9. Kőbányai Bringapark Kupa - Cyclocross Országos Bajnokság

Helyszín (mindhárom futam esetén): Budapest, X. Sportliget, Hangár utca 10.

A novemberi versenyre már csak a helyszínen lehet regisztrálni, de a következő futamokra még él az online előnevezési lehetőség. 

Ingyenes nevezés kőbányai iskolásoknak! Szólj az osztálytársaidnak is! Minden általános iskolás vagy még fiatalabb gyermek számára, aki vagy kőbányai lakos, vagy Kőbányán jár általános iskolába, a nevezés díjtalan. Nevezni a helyszínen a verseny napján lehet diákigazolvány, vagy szülők lakcímkártyájának felmutatásával.

Pattanj nyeregbe, és tekerj velünk idén is!

További információk, nevezés: vuelta.hu/bringapark-kupa

Vuelta Sportiroda

Last modified on Sunday, 13 December 2015 18:02
Édua Infomédia