Kőbányai Közösségi Hírlap

Cyclocross Magyar Kupa a kőbányai Sportligetben december 11-én

Értékelés:
(1 szavazat)

Jubilál a Kőbányai Bringapark Kupa. December 11-én vasárnap 10. alkalommal kerül megrendezésre a kerékpáros verseny, amely egyben Magyar Kupaként szerepel a versenynaptárban. Ismét összemérhetik tudásukat és elszántságukat a kerékpározás kedvelői, ismét hadrendbe állnak a cyclocross és mountain bike bringák lovagjai.

 

Kőbányán, az Újhegyi lakótelep szomszédságában, az uszoda mögött található egy igazán vadregényes, sétautakkal teli park, a Sportliget. Ez a fás, ligetes terület ad otthont a mountain bike és cyclocross bringások számára szervezett Kőbányai Bringapark Kupának, immár harmadik éve. A 3 kilométeres körpályán amatőrök és profik egyaránt versenybe szállhatnak, hiszen a CX futamok mellett mountain bike verseny és rövidített pályán gyermekverseny is lesz. Aktív időtöltési lehetőség az egész családnak!

A Soudal Magyarország által támogatott versenyre rekord számú nevezés érkezett a kiírásban megadott határidőig. Aki véletlenül lekéste a nevezést, az sem marad ki, hiszen a verseny napján, a helyszínen is lehet jelentkezni, nevezni.

Hogy megkönnyítsük a döntést:
- lesz fűtött öltöző, tusolóval, bringamosó, mentő, időmérés és elegendő parkoló
- meleg étellel készülünk a célban.
- külön kategóriát hirdetünk a szárnybontogató, nem licences gyerekeknek 8 éves korig. Lesz U7 és U9 kategória, külön rajttal!

Kőbányai Bringapark Kupa időpontjai: 2016. 12. 11. (vasárnap): 10. Kőbányai Bringapark Kupa - Cyclocross Magyar Kupa futam. Kezdés 9.00 órakor.
Helyszín (mindhárom futam esetén): Budapest, X. Sportliget, Hangár utca 10.
További információk, nevezés: www.vuelta.hu/bringapark-kupa

 

Pattanj nyeregbe, és tekerj velünk idén is!
Vuelta Sportiroda

Utoljára frissítve: 2016. december 12., hétfő 11:30

Édua Infomédia

Top Desktop version