Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztó Kőbányán szeptember 18-án és 19-én

Rate this item
(1 Vote)

Szeptemberben újra lesz Nagy Sportágválasztó, ahol idén ismét közel 100 sportágat próbálhatnak ki díjmentesen a látogatók  a Merkapt Maglódi úti SportközpontjábanA rendezvény célja, hogy népszerűsítse a rendszeres testmozgást és segítse a gyermekek, felnőttek sportágválasztását, egyaránt szolgálva a versenysportot és a szabadidősportot.

A szervezők abban bíznak, hogy az immár 17. alkalommal megrendezendő eseményen ismét több tízezer látogatónak tudnak segíteni abban, hogy rátaláljanak az „igazira”. Ezen a rendezvényen nem számít válogatósnak valaki, ha akár százfélébe is belekóstol, mielőtt választana! Sőt ez a lényeg, minél több sportágat megismerni a Magyarországon elérhető sportpalettáról, legyen az verseny vagy szabadidős, olimpiai, vagy nem olimpiai, egyénileg, vagy csapatban űzhető, hogy aztán mindenki megtalálhassa a hozzá leginkább illőt. 

A Budapesti Nagy Sportágválasztó ősszel igazán értékes, hasznos programot jelenthet, hiszen a tanévkezdéssel a sportágválasztás kérdése is fókuszba kerül a gyerekeknél. Azoknál a fiataloknál pedig, akik inaktívak és eddig nem merült fel bennünk, hogy sportoljanak, az esemény „sportvágygerjesztőként” hathat, hiszen erről az eseményről garantáltan pozitív sportélményekkel térnek haza.

A szeptember 18-19-i Budapesti Nagy Sportágválasztó, első, pénteki napja, kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, a szombati, „családi” napon, pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben az élete részévé válik a gyermeknek. 

Helyszín: Merkapt Sportközpont, Budapest, X., Maglódi út 12/a.
Nyitva tartás: 9-17 óra között.

A BELÉPÉS INGYENES!

További információ a www.sportagvalaszto.hu honlapon található.

 

Forrás: www.sportagvalaszto.hu

Last modified on Sunday, 20 September 2015 12:14

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgozik a daru
Régi kép
Áll a szobor
Építési terv
Épül a Mély tó
Az iskola
A Gergely-bánya
Látkép
Épül a lego-ház
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia