Kőbányai Közösségi Hírlap

XV. Nagy Sportágválasztó Kőbányán, szeptember 19-én és 20-án

Rate this item
(1 Vote)

A XV. Budapesti Nagy Sportágválasztó szeptember 19-én és 20-án, 9:00-17:00 óra között kerül megrendezésre a Merkapt Maraton Sportközpontban (1106 Budapest, Maglódi út 12/a.). A rendezvényre a belépés ingyenes!  

A Nagy Sportágválasztó célja nem változott: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva közel 100 sportág kipróbálására. Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek el a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz. Ismét lesznek vizes medencék több sportágnak teret adva (kajak-kenu, sárkányhajó stb.), lesz sípálya, lovarda, mászófal, továbbá az érdeklődők a küzdősportok és a labdajátékok sokaságával is megismerkedhetnek. Lesznek olimpiai és nem olimpiai, szabadidős és versenysportok, nőiesebb és férfiasabb sportok egyaránt, ami biztos, itt mindenki megtalálhatja a korához, erőnlétéhez, testfelépítéséhez leginkább illő sportágat.

A 2014-es szeptember 19-20-i XV. Budapesti Nagy Sportágválasztó helyszínein érdekes bemutatókat, nyílt edzéseket láthat a közönség, de ami a lényeg, edzői jelenlét mellett minden sportágba bele is lehet kóstolni. Szeptemberben is lehetőség nyílik a találkozásra, sőt együttsportolásra a helyszínen megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal. A részletes programról és a neves sportolók személyéről, megjelenési időpontjairól a rendezvény honlapján www.sportagvalaszto.hu lehet információt kapni. 

A kétnapos rendezvény pénteki napja továbbra is az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak van fenntartva, pénteken 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.

A rendezvényt szervezői szeretnék, ha a Nagy Sportágválasztón az óvodástól a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálná a hozzá leginkább illő sportágat, hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni!

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

További információ: www.sportagvalaszto.hu
Rendezvény időpontja: 2014. szeptember 19-20. (péntek, szombat)
Helyszín:  Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/a

 

 

Last modified on Tuesday, 23 September 2014 10:15

Édua Infomédia

Top Desktop version