Kőbányai Közösségi Hírlap

Környezettudatos kézműves szakkör online

Rate this item
(0 votes)

Online formában folytatódik a Kőrösi Kulturális Központ 6-10 éves gyermekek számára szervezett környezettudatos kézműves szakköre!

A szakkör célja, hogy a gyerekekből környezettudatos felnőttek legyenek, akik haszontalannak ítélt anyagokból is képesek használható tárgyakat készíteni. Fontos szempont, hogy a "szemétből ne újabb szemetet gyártsunk!" A tárgyaknak legyen díszítő értékük, vagy hasznosak legyenek a mindennapi élet során. 

Kedves Gyerekek!

A járványhelyzet miatt sajnos egyelőre elmaradnak a környezettudatos szakkörök, és a vetélkedő is, amit Újhegyre szerveztünk volna a tavaszi szünetben. Ennek ellensúlyozására készítettem egy kis feladatsort a számotokra, egy kis környezettudatos totót, amit kitöltve kell visszaküldenetek, és egy kreatív feladatot is kaptok hozzá. A feladat az, hogy az otthon lévő üres műanyag palackokból találjatok ki hasznos tárgyakat, készítsétek el, és fotózzátok is le ezeket a találmányokat, ha a képről nem egyértelmű, hogy mit találtatok ki, akkor egy rövid leírást is mellékeljetek hozzá!

A kitöltött totót és a képet pedig névvel és címmel ellátva küldjétek el az e-mail címemre: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ha kérdésetek lenne, hívjatok bátran: Kires Ica néni, 06 30 570 3449

Beérkezési határidő: április 30.

A környezettudatos totó az alábbi címre kattintva érhető el:
Környezettudatos kvíz.pdf

A totót hibátlanul kitöltőket és azzal együtt a legkreatívabb ötleteket díjazni fogjuk, természetesen a járvány lecsengése után.

Jó szórakozást kívánok a totó kitöltéséhez, és a kézműveskedéshez, izgatottan várom a jobbnál jobb ötleteket! Vigyázzatok magatokra, és mindenkire, aki a közeletekben él, tartsátok be az egészségügyi és az otthonléti szabályokat, ne feledjétek, hogy ebben az időszakban is éljetek környezettudatosan!

Kires Ica
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Forrás: korosi.org

 

Last modified on Wednesday, 15 July 2020 11:19

Édua Infomédia

Top Desktop version