Kőbányai Közösségi Hírlap

Szent László napi kerékpáros nyomozás és helyismereti túra

Rate this item
(0 votes)

A Szent László napokon kerékpáros nyomozás és helyismereti túra várja az érdeklődőket a Kőbányai Bringás szervezésében. További részletekért görgessen lejjebb az oldalon!

Szent László napi nyomozás kerékpárral

Súlyos bűnügy történt Kőbányán. A rendőrség tehetetlen, már csak a bringás detektívek segíthetnek! Magánnyomozóink feladata felderíteni az eseményeket, megtalálni a bizonyítékokat és lefülelni az elkövetőt. Ha szeretnél részt venni egy interaktív, kerékpáros nyomozós játékban, nincs más dolgod, mint a kőbányai Szent László Napok keretében felkeresni a Kőbányai Bringás sátrat, ahol megkapod a játékhoz szükséges füzetet és benne az instrukciókat. Az ügyet sikeresen felderítők meglepetés ajándékot kapnak. 

Időpont: 2019. június 29., 10:00 – június 30., 16:00
Helyszín: Szent László tér - Kőbánya

Az esemény Facebook oldala EZEN a linken érhető el.

 

Szent László napi helyismereti túra

Ismered a lakhelyed! Tudod mi, merre található és mire lehetünk büszkék? Járjuk be együtt kerületünk emlékhelyeit, nevezetességeit egy vezetett kerékpár túra keretén belül, a Szent László napok alkalmából. A vezetett túra javarészt kerékpár úton, nem biztosított útvonalon halad kb. 15 km keresztül. A túrára mindenkit szeretettel várnak és minden résztvevő oklevél díjazásban részesül!

A túrák indulnak:
2019. 06.29. 15:00 Szent László tér - Kerékpáros sátor
2019, 06.30. 11:00 Szent László tér - Kerékpáros sátor

Helyszín: Szent László tér - Kőbánya
Időpont: 2019. június 29., szombat, 15:00–17:00

Az esemény Facebook oldala IDE kattintva tekinthető meg

 

Last modified on Monday, 01 July 2019 09:30

Édua Infomédia

Top Desktop version