Kőbányai Közösségi Hírlap

VI. Örökbefogadott Állatok Napja szeptember 23-án

Rate this item
(0 votes)

A Népligetben, a Planetárium mögött várunk kutyáddal, cicáddal a VI. Örökbefogadott Állatok Napján, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti telepét segítő Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány (DOKTA) rendezvényén. Érdekes új programokkal, játékokkal, interaktív kutyás bemutatókkal, szakemberekkel és hírességekkel készülünk, de nem marad el a régi kedvenc, a kutya-gazdi szépségverseny, illetve a kutyabehívó verseny vagy a kutyahűségeskü sem.

A FÖRI Állategészségügyi Szolgálata 2012-ben hívta életre az Örökbefogadott Állatok Napját, amelyet négy éven keresztül megtartott, a hagyományt pedig tavaly óta mi – az őket és az Illatos úti telep négylábúit segítő DOKTA – folytatjuk, de természetesen az Illatos úti telep gazdája, maga a szolgálat fő szakmai partnerként idén is jelen lesz a rendezvényen. Fővédnökünk ezúttal D. Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere.

Ez a nap elsősorban az örökbefogadott állatok napja, így külön szeretettel várjuk őket, gazdijaikkal, de várunk minden kutya- és macskagazdit, sőt, a négylábúak nélkül érkező állatbarátokat is, hiszen nekik szeretnénk kedvet csinálni az örökbefogadáshoz. De célunk nemcsak az örökbefogadás ösztönzése Illatos úti kis pártfogoltjaink érdekében, hanem az is, hogy ha már van kutyád, macskád, minél okosabban, tájékozottabban és felelősebb állattartóként menj majd haza szeptember 23-án. Ehhez sok segítséget fogunk adni.

Feltétlenül hozd magaddal kedvenced oltási könyvét és pórázát, a versenyekre pedig regisztrálj online itt: goo.gl/forms/Dib8FzuNUyoTAEND2. A többiről mi gondoskodunk!

Gyerekek! Ti pedig rajzoljatok szép képeket A/4-es formátumban, mert a rendezvényen idén is  díjátadással zárul a DOKTA nektek szóló „Örökbe fogadni jó!” c. rajzpályázata, amelyre előre is elküldhetitek rajzaitokat a DOKTA postacímére (1097 Budapest, Illatos út 23/A – a FÖRI ÁESZ címén).

Kövesd a DOKTA facebook oldalát (facebook.com/doktorokazallatokert), mert hamarosan ott fogjuk elárulni a részleteket, amelyek némelyike talán még abban is a segítségedre lesz, hogy az élményeken kívül mással is gazdagodj a VI. Örökbefogadott Állatok Napján!

A rendezvény fő támogatója: Kőbánya Önkormányzata. További támogatók: Fővárosi Vízművek, Platinum Natural Pet Food & Care, FKF Nonprofit Zrt., World Promotion Kft., Kutya Guru Kutyaiskola, Vitál Kutyadiéta, Pásztohy Panka, RAE Kft., valamint a közreműködők. Médiapartner: TV2.

RÉSZLETES PROGRAM

Forrás és kép: dokta.hu, kobanya.hu

Last modified on Monday, 24 September 2018 07:57

Édua Infomédia

Top Desktop version