Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Szeptember 2-án Fradi Családi Nap a Népligetben!

Rate this item
(0 votes)

Szeptember 2-án hetedik alkalommal szervezi meg az Albert Alapítvány a Fradi Családi Napot az FTC Népligeti Sportközpontban. A belépés ingyenes!

Az ingyenes rendezvényen reggel 9 órától délután 17 óráig izgalmas sportprogramok és játékok várják a résztvevő gyermekeket és szüleiket, kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

Az FTC szakosztályai bemutatókkal színesítik a Fradi Családi Nap programját. Sok aktív és korábbi ferencvárosi sportolóval is találkozhatnak a Népligetben a résztvevők, ahol ismét megtapasztalhatják, hogy a Fradi valóban egy nagy család. Emellett autogram óra keretében aláírások is gyűjthetők népszerű sportolóinktól.

Kiegészítő programként a műfüves pályán lesz a legkisebbeknek egy játékváros, hat állomásos drótköteles kalandpályával, flipper óriáscsúszdával, vonatos akadálypályával, aqua csúszdás ugrálóvárral, vízi dodzsemmel, vízi golyóval, nagy babajátszóval, az érdeklődők pedig paintballozhatnak, élő csocsózhatnak, de vadonatúj programként az óriás jengát, az óriás sakkot és az óriás malmot is kipróbálhatják.

Vendégeink zumbaórán is részt vehetnek, amelynek házigazdája Zsolnai Tamás lesz.

Ha megéheznének, akkor a Liget Étterem jóvoltából grillezett és bográcsos ételeket fogyaszthatnak, de lesz fagylalt- és kürtőskalács-árus is. Ott lesz a helyszínen a Fradi Shop is, így mindenki kedvére válogathat a Fradi saját márkás termékeinek kínálatából.

A házigazda és a hangulatfelelős ezúttal is Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique, akinek jóvoltából egész nap szól majd a zene! A már meglévő programok mellett további meglepetések várhatók, amelyekről a későbbiekben folyamatosan értesítjük szurkolóinkat!

Várunk mindenkit a Fradi Családi Napra az FTC Népligeti Sportközpontba, szeptember 2-án, vasárnap reggel 9 órától! A belépés ingyenes! 

 

 

Forrás: fradi.hu

Last modified on Sunday, 02 September 2018 16:40

Hírek

Régi képek, emlékek

Az iskola
Föld út
Látkép
Építési terv
Építik a tavat
Épül és szépül
Átadó ünnepség
Zajlik az éptkezés
Épül a Mély tó
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia