Kőbányai Közösségi Hírlap

Budapesti Nagy Sportágválasztó Kőbányán – május 26-27.

Rate this item
(1 Vote)

Budapest nem marad sportágválasztó rendezvény nélkül, hiszen május 26-27-én igazán nagy volumenben, több mint 100 sportágat felvonultatva várja látogatóit a JUBILEUMI XX. Budapesti Nagy Sportágválasztó, a X. kerületi Merkapt Sportközpontban. 

A Nagy Sportágválasztó rendezvényeken a megjelenő sportágakba díjmentesen lehet „belekóstolni” szakemberek, edzők instruálása mellett. A lényeg, hogy mindenki megtalálja a korának, testfelépítésének, szándékainak legmegfelelőbb sportágat.

A fővárosi rendezvényre kilátogatók sportikonokkal is találkozhatnak, sőt több esetben együtt is sportolhatnak példaképeikkel. A rendezvényen a olimpiai, Európa- és világbajnok sportolók is ott lesznek, hogy jelenlétükkel is népszerűsítsék saját sportágukat és inspirálják a gyerekeket nagy eredmények elérésére.

Május 26-27. (péntek, szombat) 9 és 17 óra között nyitva tartó rendezvény pénteki napja elsősorban az előre bejelentkezett, oktatási intézményekből érkező óvodai, iskolai csoportoknak van fenntartva, szombaton pedig a nagyközönséget a családokat várják a szervezők!

PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS INGYENES DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

További  információk és regisztráció: www.sportagvalaszto.hu
A Sportágválasztó Facebook oldala itt érhető el: www.facebook.com/sportagvalaszto

Last modified on Monday, 29 May 2017 08:28

Édua Infomédia

Top Desktop version