Kőbányai Közösségi Hírlap

Kötetlen és intim beszélgetések a szerelemről és családi életről október 19-én

Rate this item
(1 Vote)

2014. október 19-én vasárnap Egy nap az egészségért című rendezvényen a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ 33-as termében kötetlen és intim beszélgetések a szerelemről, családi életről, problémákról, megoldásokról.

Foglalkozásvezető: Váradiné Nagy Irma humántanácsadó, szexuálterapeuta
Kapcsolat: email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,  telefon: 06/20/965-0060
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, 1105. Budapest, Szent László tér 7-14., 33-s terem   

A szív fénylő hajnala a szerelem. Melyikünk sorsát nem zavarja azonban meg a boldogság első áradata után a vihar ereje, amely durva leheletével széttépi a gyengéd illúziókat, villámával lesújtja annak oltárát? És melyik mélyen sebzett lélek nem keres ilyen megrázkódtatások után nyugalmat a természet idilli csendjében és saját emlékeiben?"

Liszt Ferenc

BABA – MAMA KUCKÓ: magunk között (10.00 – 12.00 óra)

10.30-11.30 óra: Mesebeszéd a tündérkirálynőről, a hétfejű sárkányról, de hová tűntek a lovagok? A változó környezet, stresszes életmód, munkahelyi konfliktusokhoz, családi, párkapcsolati problémákhoz vezetnek.
Intim beszélgetés a a szülés előtt és utáni örömszerzésről, női és férfi szerepzavarokról. Arról, hogy tudatos viselkedésmódok gyakorlásával létrehozható-e az érzelmi és szexuális harmónia?
12.00 órától személyes konzultáció előzetes bejelentkezés alapján

HALHATATLAN SZERELEM (15.30-17.00 óra)

15:30 óra: Vajon korfüggő-e a szerelem? Mit tehetünk az életközép krízis (midlife crisis) megelőzéséért? Szex, mámor, gyönyör …. és időskori szexualitás szerepe az egészségmegőrzésben. A szerelem, a vágy a szex, az élet fűszere, eszenciája, a fiatalság forrása.
17.00-19.00 óra: személyes konzultáció bejelentkezés alapján.

 

A kép illusztráció, forrása: psicologosoviedo.com

Last modified on Monday, 20 October 2014 09:32

Édua Infomédia

Top Desktop version