Logo
Print this page

Vadászati és természeti világkiállítás

Rate this item
(1 Vote)

Különleges vadfajok, Magyarország legnagyobb kiállítási akváriuma, vadászkutyás bemutatók, kulturális fesztivál, FeHoVa Plusz és OMÉK, mindez pedig vásárokkal és a feledhetetlen gasztronómiai élményt garantáló sétánnyal egybekötve – akik a természetet szeretik, azoknak ott a helyük az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon.

A rendezvény 2021. szeptember 25. és október 14. között várja vendégeit Budapesten, a HUNGEXPO területén.

A Hungexpo teljes területén, összesen 8 pavilonban, interaktív kiállítások, virtuális valóság játékok, nemzetközi előadások és diorámák segítenek megismertetni Földünk egyedülálló élővilágát. Hazánk vadászatával és vadgazdálkodásával egy ezeréves séta keretében ismerkedhetünk meg a Központi Magyar Kiállításon, de külön csarnokban mutatkoznak be a világ minden tájáról érkező nemzetek is.

A legaktuálisabb témákról világhírű szakemberek beszélgetnek a World Conservation Forum színpadán, az A pavilonban, ahol a természet fenntartható használata és védelme lesz a fő téma.

A Világkiállítás fontos részei a különféle lovas, solymász, íjász és kutyás bemutatók. A kiállításon lehetőség lesz továbbá több VR-játék kipróbálására is, ami alkalmat ad arra, hogy játszva ismerjük meg a természet szépségeit: például sólyomként barangolhatjuk be hazánk virtuális vidékeit.

A naphoz a gasztronómiai sétányon gyűjthetünk erőt. A vad- és halhús a kiállítás egyik kiemelt vásárának, az OMÉK-nak is központi elemei lesznek. A világkiállításon lehetőség lesz pótolni az év elején elmaradt FeHoVa-t is, amely kibővült tartalommal várja majd a látogatókat, FeHoVa Plusz néven!

2021 legnagyobb természeti kiállítása egyben az év legnagyobb kutyabarát rendezvénye is lesz.

További információk a kiállítással kapcsolatban:

https://onewithnature2021.org/
https://www.facebook.com/egyatermeszettel2021/

Jegyvásárlás:
https://hungexpo.hu/events/egy-a-termeszettel-vadaszati-es-termeszeti-vilagkiallitas/jegyvasarlas/

Forrás: hungexpo.hu

Last modified on Monday, 06 December 2021 11:44
Édua Infomédia