Kőbányai Közösségi Hírlap

"Angyalok a gyermekek szemével" - gyermekrajzpályázat

Rate this item
(1 Vote)

A Családháló.hu portál "Angyalok a gyermekek szemével" címmel rajzpályázatot hirdetett, a budapesti Családháló pontok közül a kőbányai Pongrác Közösségi Ház az egyik helyszín, ahol kiállításra kerülnek az alkotások. Az "Angyalok a gyermeke szemével" című, az Ars Sacra fesztivál keretén belül meghirdetett gyermekrajz-pályázaton 4-14 éves gyerekek A4-es rajzlapra - ceruzával, festékkel, zsírkrétával, filccel - készített alkotásait várják. A rajzok hátoldalán a gyermek nevét, kategóriáját, értesítési címét, valamint a szülők e-mail-címét kell feltüntetni. Egy gyermek egy rajzzal pályázhat. A gyerekek óvodás, alsós és felsős kategóriában indulhatnak a pályázaton. Határidő: 2013. szeptember 10. 

A rajzok 2013. szeptember 14-22 között tekinthetők meg a helyi Családháló-pontokon rendezett kiállításokon. A pontos nyitvatartásról az Ars Sacra oldalán kaphatnak tájékoztatást. A legjobban sikerült alkotások természetesen nyereményben részesülnek!

A beküldött rajzokat EZEN az oldalon regisztrálni kell, mivel a művek a díjazástól függetlenül nyereménysorsoláson vesznek részt, amelynek keretében sportszereket sorsolnak ki. A fődíj egy roller.

A részletes pályázati kiírás EBBEN a Word dokumentumban tölthető le és olvasható el.

További információ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A képek beküldhetők vagy leadhatók a következő kőbányai Családháló-ponton: Pongrác Közösségi Ház - 1101, Gyöngyike utca 4.

 

Last modified on Tuesday, 03 September 2013 13:37

Édua Infomédia

Top Desktop version