Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Megkezdődött a kőbányai szuperhétvége

Rate this item
(1 Vote)

A mai napon sosem látott programdömping kezdődik kerületünkben, amely egész hétvégén élménygazdag időtöltési lehetőséget kínál minden kőbányainak.

Íme az impozáns kínálat:

- Május 24. és 25-én a Nagy Sportágválasztót, valamint társrendezvényét a Nagy Hangszerválasztót Kőbányán rendezik meg, ahol 90 sportágat, illetve több száz hangszert lehet kipróbálni díjmentesen. A rendezvényen ott lesz - többek között - Berki Krisztián (torna), Cseh László (úszás), Ladányi Balázs (jégkorong), Vincze Ottó (labdarúgás), Fazekas Nándor (kézilabda), Kovács Sarolta (öttusa), Pulai Imre (szánkó, kenu), Kozmann György (kenu). A rendezvény pénteki napja az oktatási intézményekből  érkező gyerekcsoportnak van fenntartva, de péntek délután és szombaton egész nap a nagyközönség előtt is szélesre tárják a kapukat. Nyitvatartás: 9-17 óra között, helyszín: Merkapt Sportközpont, Budapest, X., Maglódi út 12/A. További részletek EBBEN a cikkben.

- Május 24-25-én Gyereknap 9 órai kezdettel a Liget téri étterem teraszán, ahol napközben játékok, rajzolás, délután pedig szalonnasütés  és lufi fújó verseny szórakoztatja a gyerekeket. Az estét tánccal és papír tűzijátékkal zárják. A rendezvény díjtalan! Helyszín: Liget téri étterem, Liget tér 1.. További részletek EBBEN a cikkben.

-  Május 25-én, szombaton az országos Streetball Fesztivál nyitó rendezvényének a kőbányai Népliget ad otthont. A fesztiválon - a streetball mellett - fitnesz, gimnasztika és táncbemutatók, valamint különféle programok várják az érdeklődőket. Helyszín: Építők Sporttelep előtti terület - a gépkocsival vagy BKV járattal érkezők számára egész nap ingyenes transzfert biztosítanak elektromos kisvonatok segítségével a Planetáruim elől. További információk EBBEN a cikkben.

- Május 26-án, vasárnap 9 órától az I. Decathlon Kerékpáros Gyereknapon bringás parkká változik a kőbányai Népliget, ahol túrázni, versenyezni, okulni, és még nyerni is lehet. Az egész napos változatos program részeként a Népliget útjain és ösvényein hangulatos kerékpáros túrán lehet részt venni az egész családdal. A kialakított ügyességi pályákon gyakorlott oktatók segítségével lehet elsajátítani a bringázás fortélyait és a biztonságos közlekedés alapjait. Lesz még ugrálóvár, vattacukor, kürtős kalács, ingyenes arcfestés és még sok-sok szórakozás is, hogy aktívan és vidáman teljen a Gyereknap. További részetek EBBEN a cikkben.

Május 26-án, vasárnap 10 órakor kezdődik a Kőbányai Gyermeknap, amelyen színvonalas programok és remek szórakozási lehetőségek várják a családokat. Lesz bohócműsor, koncert, bábelőadás, mesejáték, táncbemutató, ingyenes ugrálóvár, vetélkedők, foglalkozások és utcabál. Helyszín: Újhegyi sétány Harmat utca kereszteződésénél lévő park. További részletek EBBEN a cikkben.

 

Last modified on Monday, 27 May 2013 11:07

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Elkészült a lakótelep
Épül és szépül
Dolgos kezek
Árkok és házak
Áll a szobor
Zajlik a munka
Épül a lakótelep
Látkép
Épül a Mély tó

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia