Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Nemzeti Konzultáció: nagy erő az ország megvédéséhez

Rate this item
(1 Vote)

Magyarország szuverenitásának, biztonságának és jövőjének megvédéséhez hatalmas erőt ad a kormánynak, hogy több mint 2,3 millióan vettek részt a Soros-tervről szóló Nemzeti Konzultációban – hangsúlyozta dr. György István, a Fidesz-KDNP kőbányai képviselőjelöltje. Az adatok részleges feldolgozottsága mellett is egyértelműen látszik, hogy az emberek elsöprő többsége elutasítja a Soros-tervet. 

Minden idők legsikeresebb és legnagyobb részvételű Nemzeti Konzultációja volt a Soros-tervről szóló, amelyen több mint 2,3 millióan vettek részt; 2 171 500-an postai úton, 178 491-en pedig az interneten küldték vissza a kérdőíveket.

Az adatok feldolgozottsága ugyan még nem teljes, de világosan látszik, hogy a résztvevő magyar állampolgárok elsöprő többsége elutasítja a kötelező, felső korlát nélküli automatikus betelepítési mechanizmust, amely jelentősen csorbítaná az Európai Unió tagállamainak, így Magyarország önrendelkezését, szuverenitását és súlyosan veszélyeztetné biztonságát. 

– Köszönöm annak a több mint 2,3 millió magyar embernek a részvételét, akik felelősséget éreznek Magyarország és a magyar emberek jövőjéért, biztonságáért és önrendelkezéséért – mondta dr. György István a Fidesz kőbányai és kispesti választókerületi elnöke. – Ez a széles támogatás minden másnál nagyobb erőt és felhatalmazást ad a kormánynak a magyar érdekek érvényesítéséért folyó harcban – tette hozzá. Mint mondta, a Nemzeti Konzultációkon való részvétel szinte folyamatos emelkedése mutatja, hogy az emberek egyáltalán nem közömbösek az őket érintő kérdésekben.

A Magyarországra leselkedő fenyegetést növeli, hogy a betelepítések célpontjai elsődlegesen olyan országok lennének, amelyek eddig nem, vagy kevés migránst fogadtak be – hazánk is ezek közé tartozik. – Ez ellen határozottan fel kell lépni – hangsúlyozta dr. György István –, és a kormány éppen erre készül az előttünk álló brüsszeli csatákban: megvédeni Magyarországot, Budapestet és megvédeni Kőbányát.

Last modified on Tuesday, 19 December 2017 20:41

Hírek

Régi képek, emlékek

Már állnak a házak
Árkok és házak
Elkészült a lakótelep
Dolgos kezek
Dolgozik a daru
Részből egész
Folyik az építkezés
Még nincs kész
Föld út
Zajlik a munka

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia