Logo
Print this page

Jótékonysági Karácsonyt szervezett a kerületi Demokratikus Koalíció

Rate this item
(2 votes)

A Demokratikus Koalíció Kőbánya-Kispesti csapata nagy jótékonysági Karácsonyt szervezett a szervezet kerületi irodájában december 15-én. Összesen 80 nagycsaládot, időst és nem idős rászorulót hívtak meg a rendezvényükre. 

A program délután kezdődött, a gyerekeknek kézműves foglalkozást tartottak: készültek mézeskalácsok, karácsonyi képeslapok és képek, karácsonyfadíszek és adventi koszorúk. A Mikulást énekkel várták a gyerekek, akitől senki nem kapott virgácsot, mert mindenki jó volt, így mikuláscsomag volt a jutalmuk. Egy kis uzsonnával is kedveskedtek: pogácsák, kalács, gyümölcskenyér, gyümölcspiték várták az éhes szájakat.

 

A rendezvény végén kiosztottak 100 tartós élelmiszer ajándékcsomagot, a nagycsaládok kettőt kaptak. Akadt a csomagban szaloncukor, liszt, cukor, rizs, tészták, húskonzervek, étolaj, csokoládé, mák és disznótoros csomag is. A gyerekek játékokat, a szülők ruhaneműket választottak a család minden tagjának. Azóta is özönlenek a köszönő Facebook üzenetek a megajándékozottaktól a párt helyi szervezetének elektronikus postafiókjába. Ennél, és a gyermekmolyosoknál szebb ajándékot nem is kaphattak volna - vallják. 

 

A Demokratikus Koalíció Kőbánya-Kispesti csapata köszöni az önkéntesek előkészítő munkáját és a rendezvényen nyújtott segítségét, valamint köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki adományokkal járult hozzá a rendezvény sikeréhez.

 

Forrás és képek: Patay-Papp Judit Vivien önkormányzati képviselő, a  a Demokratikus Koalíció Kőbánya-Kispest Facebook oldala

Last modified on Tuesday, 19 December 2017 17:27
Édua Infomédia