Kőbányai Közösségi Hírlap

Print this page

Hogy ízlett az ebéd?

Rate this item
(1 Vote)

Kedves Gyerekek, az Önkormányzat arra kér benneteket, hogy egyedül, vagy édesanya, édesapa segítségével válaszoljatok a kérdéseire, hogy megtudják, mit gondoltok az ebédről, uzsonnáról az oviban, a suliban. Fontos a véleményetek, az Önkormányzat számít a segítségetekre!

Az Önkormányzatunk minőségbiztosítási céllal felmérést végez a kerületi intézményekbe járó gyermekek körében az étkezés minőségéről. Szeretné megtudni, mi a véleménye gyermekeknek a felszolgált reggeliről, ebédről, uzsonnáról. Hogy kinek a véleményére számítanak? Azoknak az óvodásoknak, iskolásoknak a véleményére, akik a kerület azon intézményeibe járnak, ahol az önkormányzat biztosítja a közétkeztetést.

Ezek az intézmények a következők:
Óvodák: Kőbányai Aprók Háza Óvoda, Kőbányai Bóbita Óvoda, Kőbányai Csodafa Óvoda, Kőbányai Csodapók Óvoda, Kőbányai Csupa Csoda Óvoda, Kőbányai Gépmadár Óvoda, Kőbányai Gesztenye Óvoda, Kőbányai Gézengúz Óvoda, Kőbányai Gyermekek Háza Óvoda, Kőbányai Gyöngyike Óvoda, Kőbányai Hárslevelű Óvoda, Kőbányai Kékvirág Óvoda, Kőbányai Kincskeresők Óvoda, Kőbányai Kiskakas Óvoda, Kőbányai Mászóka Óvoda, Kőbányai Mocorgó Óvoda, Kőbányai Recefice Óvoda, Kőbányai Zsivaj Óvoda
Általános iskolák: Kőbányai Bem József Ált. Isk., Kőbányai Fekete István Ált. Isk., Kőbányai Harmat Ált. Isk., Kőbányai Janikovszky Kápolna, Kőbányai Janikovszky Üllői, Kőbányai Kada Mihály Ált. Isk., Kőbányai Keresztury Dezső Ált. Isk., Kőbányai Kertvárosi Ált. Isk., Kőbányai Komplex Óvoda, Ált. Isk., Szakiskola, Kőbányai Széchenyi István Ált. Isk., Kőbányai Szent László Ált. Isk., Kőbányai Szervátiusz Jenő Ált. I.
Középiskola: Kőbányai Szent László Gimnázium

Fontos, hogy kizárólag azok töltsék ki az online kérdőívet, akik a felsorolt intézmények látogatói. A kérdőív kitöltésére 2017. december 31-éig van lehetőség az Önkormányzat honlapján elérhető EZEN linken.

Az Önkormányzat munkatársai bíznak abban, hogy a beérkezett válaszok száma magas lesz, így átfogó képet kaphatnak a kerületi közétkeztetésről.

Forrás: Kőbányai Önkormányzat

Last modified on Monday, 11 December 2017 12:35

Édua Infomédia

Top Desktop version