Kőbányai Közösségi Hírlap

Újjáépül a Pongrác úti orvosi rendelő

Rate this item
(0 votes)

A Kőbányai Önkormányzat újjáépíti a Pongrác úti orvosi rendelőt. Külön akadálymentes bejáratot alakítanak ki a háziorvosi rendelő, a gyógyszertár, az ügyelet és a foglalkoztatás egészségügy számára. Az eddigi öt helyett hat rendelő helyiség lesz, megújul a váró, a vizesblokkok és a kiszolgáló helyiségek, akadálymentes mellékhelyiség épül.

Az épület homlokzata hőszigetelést kap és megjelenésében is megújul. Új előlépcső, rámpa és járda épül, a lapostető új műanyag vízszigetelést és hőszigetelést kap. Megújul a víz- és csatornahálózat, új csapadékvíz elvezetés és fűtési rendszer, valamint split klíma gépekkel történő hűtési rendszer épül ki, az elektromos vezetékek, továbbá a hideg és meleg padlóburkolatok cseréjére is sor kerül. Új belső nyílászárók épülnek be, a falakra antibakteriális festés készül, a közös helyiségekbe új bútorok és információs táblák kerülnek. Megújul a rendelő közvetlen környezete is: a járdák újak és akadálymentesek lesznek, emellett megújul a parkoló és az úthálózat aszfaltfelülete, a zöldfelületek.

A rendelés és az ügyelet az Állomás utca 2. szám alatt kialakított ideiglenes rendelőben zavartalanul folytatódik. Az orvosok rendelési ideje változatlan marad.

"Kőbánya tovább fejlődik!"

Forrás: Kőbányai Önkormányzat, Kőbánya.hu, Kovács Róbert polgármester Facebook oldala

Last modified on Tuesday, 28 November 2017 12:22

Édua Infomédia

Top Desktop version