Kőbányai Közösségi Hírlap

Kőbanya polgármestere új beruházásokat tervez

Rate this item
(1 Vote)

Az Origo.hu által elkészített beruházási ranglistán a legjobban teljesítő budapesti kerület Kőbánya lett! Az október végén megjelent összegzés szerint a rendszerváltást követő évtizedek után ugyanis itt történik a legtöbb fejlesztés, nagyon látványosak a változások. 

A portál ezt követően riportot készített Kovács Róberttel, Kőbánya polgármesterével, aki elmondta, hogy a kerület saját forrásból évente 2,5-3 milliárd forintot tud fejlesztésre fordítani, aminek következtében Kőbánya már nem külváros, hanem Budapest - rengeteg lehetőséggel rendelkező - mértani középpontjává vált. A polgármester a riportban számot ad azokról a megvalósított, valamint tervezett beruházásokról, amelyek lendületben tartják Kőbányát. 

A beszélgetésből megtudhatjuk azt is, a polgármester jól ismeri és szereti a kerületet. Napi kapcsolatban van az itt élőkkel, akikkel bárhol szívesen beszélget, ismeri, hogy milyen problémáik vannak, mi a fontos számukra, és mi nem.

Az Origo riportja teljes terjedelmében EZEN a linken érhető el.

Kovács Róbert átadja a teljesen újjáépített Manóvár Bölcsődét és Rece-fice Óvodát, a kép forráa: Kovács Róbert Facebook oldala

Forrás: Origo.hu

Last modified on Tuesday, 22 November 2016 17:46

Édua Infomédia

Top Desktop version