Kőbányai Közösségi Hírlap

Tegyük együtt még szebbé Kőbányát! - Pályázat növények ültetésére

Rate this item
(2 votes)

Önnek is szeretnék adni virágot! Önkormányzatunk pályázatot hirdet! Csatlakozzon Ön is! A pályázat keretében ingyenesen biztosítunk növényeket környezetünk, otthonunk szebbé tételéhez!


Családi házak és erkélyek címenként maximum 25 db palántára (vagy 4 cserép muskátlira, vagy kb. 2 fm sövényre), társasházak lépcsőházanként maximum 150 db palántára (vagy 5 fm sövényre, vagy 25 cserép muskátlira) pályázhatnak. A benyújtott pályázatok a beérkezés sorrendjében, a készlet erejéig kerülnek elbírálásra. Pályázni a következő adatlap kitöltésével lehet, amely letölthető a www.kobanya.hu oldalról is!

A pályázati adatlap pdf. formátumban történő letöltéséhez kattintson a képre!

Pályázat benyújtási határideje: 2015. április 24. 12 óra

Pályázat benyújtása: A pályázatokat elektronikus levélben a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, vagy postai úton várjuk a következő címre: Kőbányai Polgármesteri Hivatal, Városüzemeltetési Osztály, 1102. Budapest, Szent László tér 29.

A nyertes pályázóknak a növényeket 2015. május hónapban – előzetes értesítésben pontosított időpontban – a Kőbányai Polgármesteri Hivatal előtti parkolóban adjuk át!

A pályázatokkal kapcsolatosan további információ Szolnoki Ferencné Katitól kérhető a 4338-283-as önkormányzati telefonszámon!

Tegyük együtt még szebbé otthonunkat, tegyük együtt még szebbé Kőbányát!

Kovács Róbert
Kőbánya polgármestere

Édua Infomédia

Top Desktop version