Kőbányai Közösségi Hírlap

Tájékoztató a Kada Mihály Általános Iskola területén új tornacsarnok építéséről

Rate this item
(0 votes)

A Kőbányai Önkormányzat tulajdonában lévő, Kada utca 27-29. szám alatti Kada Mihály Általános Iskola és a Kőbányai Gyermekek Háza Óvoda telkére új tornacsarnok építési engedélyezési tervét készíttette el az Önkormányzat. A megvalósítás érdekében a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény alapján a kőbányai székhelyű Kőbányai Diákok Sport Egyesülete (KDSE) az Önkormányzat támogatásával pályázatot nyújtott be a Magyar Kosárlabda Szövetséghez. 

A társasági adóból történő támogatási pályázat pozitív elbírálásban részesült. Jelenleg a Kőbányai Diákok Sportegyesülete által meghirdetett kivitelező kiválasztására irányuló pályázat zajlik. Az elképzelések szerint a beruházás 2013. április közepétől indulna és a befejezése 2014. május végére várható.

Az elkészült létesítmény hasznosítási módja többirányú: a mindennapos testnevelés óra feltételrendszerének megteremtése; az iskolai diáksport minőségi fejlesztése; a Kőbányai Darazsak edzésmunkájának elősegítése, egy Dél- és Kelet-Pesti Kosárlabda Akadémia feltételeinek megteremtése.

A tervekkel kapcsolatosan az Önkormányzat lakossági tájékoztatót tart egy később meghirdetett időpontban, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak majd.

  

 

Forrás: Kőbánya.hu

Last modified on Wednesday, 03 April 2013 21:32

Édua Infomédia

Top Desktop version