Kőbányai Közösségi Hírlap

Jótékonysági koncerttel segítik a nehéz sorsú gyermekeket a Széchenyi iskolában

Rate this item
(1 Vote)

A Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola hittanos diákjainak fellépésével kezdődött az ADRA Alapítvány nehéz sorsú gyermekek támogatása érdekében szervezett jótékonysági koncertje november 25-én. Az intézmény aulájában megtartott eseményen megjelent szülőket, egyházi személyeket és érdeklődőket Sándor Zoltán igazgató köszöntötte, majd az iskolások következtek, akik előadták a tanév során tanult dalaikat.

 

A diákok műsora után az alapítvány elnöke mutatta be egy kisfilm segítségével a szervezet szerteágazó humanitárius tevékenységét, majd Simon László, a Hetednapi Adventista Egyház lelkésze osztotta meg gondolatait a megjelentekkel. A lelkész szavait követően lépett színpadra a 8in1 Singers énekegyüttes csapata, akik magasztos hangulatú koncerttel varázsolták el a hallgatóságot.

 

A meghitt hangulatú délutánon a résztvevők és szervezők jótékony egymásra találásának gyümölcseként 80.000 Forint adomány gyűlt össze, melyet az iskola négy nehéz sorsú diákjának étkezésére fordít majd az ADRA Alapítvány.

    

Az ADRA Alapítvány

Az ADRA – Adventista Fejlesztési és Segély Alapítványt (röviden ADRA  Alapitvány) a Hetednapi Adventista Egyház hozta létre 1991-ben azzal a céllal, hogy a szociálisan hátrányos helyzetű társadalmi rétegeket felkarolja, támogassa. Az alapítvány meggyőződése szerint az emberi élet felbecsülhetetlen érték. A küldetésük, hogy hosszú távú megoldást adjanak a szegénység enyhítésére. Ezek eléréséhez gyakorlati megoldásokat biztosítanak a hátrányos helyzetben lévőknek, megvalósítunk hatékony projekteket és programokat, mely során másokat is bevonnak ennek a célnak az elérésébe.

Forrás: Sándor Zoltán igazgató, ADRA Alapítvány

Last modified on Tuesday, 28 November 2017 12:10

Édua Infomédia

Top Desktop version