Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Képzőművészeti, film és fotópályázat kőbányai óvodák, általános és középiskolák részére

Rate this item
(1 Vote)

A Kőbányai Önkormányzat képzőművészeti, film és fotópályázatot hirdet kőbányai óvodák, általános és középiskolák részére. 

Téma: „Madarak és Fák Napja”
Pályázat benyújtási határideje:2016. május 2., 12.00 óra

A képzőművészeti pályázaton kőbányai óvodák, általános- és középiskolák indulhatnak intézményenként. A pályaművek lehetnek rajzok, festmények, makettek, kompozíciók. Anyaguk és technikájuk tetszés szerinti lehet. A rajzok, festmények maximum A3-as méretűek lehetnek, a makettek, kompozíciók külső befoglaló mérete ne haladja meg az 50x50x50 cm-t. A pályaművek (személyenként 1 db) hátoldalán nyomtatott betűkkel jól olvashatóan fel kell tüntetni a pályázó, az óvoda vagy iskola nevét, a segítő pedagógus nevét, a segítő telefonszámát, e-mail címét. A pályázatra eredeti pályamunkákat kell benyújtani. A pályázó csoport vagy osztály pályamunkáit egy csomagban kell leadni.

A film és fotópályázaton az általános iskolák 5-8. osztályba járó diákjai és a középiskolások indulhatnak intézményenként. Pályázni digitális és hagyományos fényképekkel egyaránt lehet. A digitális képek maximum 6 megapixelesek (.jpg) lehetnek. A digitális képeket a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre kell küldeni. A filmpályázatra maximum 2 perces (vga felbontású, közismert videó szabványú – MP4, AVI - , különleges programot nem igénylő asztali számítógépen lejátszható) film nyújtható be CD lemezen.
A pályázathoz kérik megadni a pályázó nevét, osztályát, segítő tanára nevét, iskoláját és a fotók/filmek sorszámát vagy címét. Maximálisan két db fotó és egy film küldhető be pályázó diákonként.
Hagyományos fényképek (maximálisan 2 db fotó/pályázó) és filmek esetén a pályaműveket, valamint a képzőművészeti pályázati anyagokat a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztályára (1102 Budapest, Szent László tér 29. II. em. 207. szoba) személyesen vagy postán lehet beküldeni. Kérik a pályázó nevét, osztályát/csoportját, óvodája vagy iskolája nevét, a segítő pedagógus nevét (telefonszámát és e-mail címét) és fotók, filmek esetén azok számát ráírni.

A pályaműveket zsűri bírálja el. A legjobb pályaművek készítői tárgyjutalomban részesülnek a „Madarak és Fák Napja” kőbányai rendezvényén.

További információt kérni a Városüzemeltetési Osztályon, a 4338-283 telefonszámon lehet.

További információért kattintson a plakátra!

Forrás: Kőbánya.hu

Last modified on Monday, 18 April 2016 12:11

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgozik a daru
Lakótelep a világ végén
Dolgos kezek
Árkok és házak
Folyik az építkezés
Áll a szobor
Az iskola
Épül a lakótelep
Átadó ünnepség
Épül a lego-ház

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia