Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Újhegy legyőzte budai ellenfeleit és továbbjutott a lakótelep-bajnokság döntőjébe

Rate this item
(6 votes)

A FŐTÁV és az Urbanista bog Lakótelep-bajnokságot indított, amelyben Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepét keresik. A FŐTÁV félmillió forint értékű dísznövényt ajánlott föl a nyertes lakótelepnek, a parkosítást a FŐKERT segít megtervezni. A versenyen 15 lakótelep – köztük Kőbányáról az Újhegyi és a Gyakorló utcai – állhatott a startvonalhoz. A Gyakorló utcai lakótelep sajnos kiesett az első fordulóban, kerületünket már csak Újhegy képviselte a bajnokságban.

Az Újhegyi lakótelepnek az Óbudai és Őrmezői lakóteleppel kellett megmérkőznie, hogy továbbjuthasson a hatos döntőbe. A szavazást ma délben lezárták, és annak ellenére, hogy az Urbanista blog szerzője Óbudát és Újbudát "panelnagyhatalomnak" titulálta, a kőbányai Újhegyi Lakótelep került ki győztesen az összecsapásból! Méghozzá magabiztos fölénnyel! Újhegy 151 szavazatot kapott, a második Óbuda 56-ot, míg Őrmező 31 vokssal szerénykedhet. Mondhatnám azt is, hogy kerületünk városrésze tönkreverte két budai riválisát.

Újhegy tehát továbbjutott, következik a hatos döntő. A döntőben is szavazzunk mindannyian és vigyük győzelemre az Újhegyi lakótelepet, legyen Kőbányáé a dicsőség! Hajrá Újhegy! 

Szavazni Újhegyre egy Facebook-os alkalmazással lehetett, amely felület EZEN a linken érhető el. Az alkalmazáson jelenleg egy másik csoport ádáz küzdelme zajlik, ám a korábbi szavazások eredménye továbbra is megtekinthető.

Last modified on Tuesday, 03 September 2013 13:23

Hírek

Régi képek, emlékek

Föld út
Építési terv
Árkok és házak
Áll a szobor
Minden a helyére kerül
Folyik az építkezés
Régi kép
A Mély tó
Még nincs kész
Elkészült a lakótelep

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia