Logo
Print this page

Segítségnyújtás elmulasztása miatt keresik a rendőrök

Rate this item
(1 Vote)

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához. A X. kerületi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2017. augusztus 30-án 16 óra 20 perc körül a Fehér úton haladó autóbusz elé lépett, ezért a busz vezetőjének fékeznie kellett, ennek következtében a busz utasai közül ketten könnyebben megsérültek. A férfi a helyszínt megállás nélkül elhagyta.

Az elkövetőről az autóbusz biztonsági kamerája felvételt készített, amely EZEN a linken, a képre kattintva, vagy a cikk alatt tekinthető meg.

Az ismeretlen férfi körülbelül 60-70 év körüli, 170-180 centiméter magas, rövid ősz hajú férfi. Az elkövetéskor zöld-fehér csíkos pólót,  világos nadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: BRFK, Police.hu, Budapesti Rendőr-főkapitányság

Last modified on Thursday, 19 October 2017 10:47

Media

Édua Infomédia