Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Felújítják a Vaspálya és a Bihari utcai csomópontot, lezárják július 8-tól 10-ig!

Rate this item
(2 votes)

A Vaspálya utcai és a Bihari utcai csomópont lezárásával folytatódik a Kőbányai út felújítása július 8-án estétől 10-én reggelig! A Vaspálya utcai, illetve Bihari utcai csomópontban folytatódik a Kőbányai út felújítása a 2016. július 9-10-ei hétvégén, ezért július 8-án (pénteken) 20:00 órától július 10-én (vasárnap) az utolsó járat indulásáig ismét módosul az arra közlekedő 117-es, illetve 151-es busz útvonala. A Kőbányai utat lezárják a közúti forgalom elől a Vaspálya utca és a Bihari utca csomópontjánál, a jelzőlámpás forgalomirányítás sárga villogó üzemmódban működik majd. A Vaspálya utcából a Gyömrői út–Kőér utca–Szállás utca, a Bihari utcából a Bihari utca–Horog utca–Szállás utca útvonalon lehet eljutni a Kőbányai útra.

A munkák ideje alatt a 117-es és a 151-es autóbusz nem érinti a Kőbánya alsó vasútállomás végállomást, az autóbuszok csak a Vaspálya utca Kőbányai úti torkolatáig közlekednek. A Mélytó utca, valamint Csepel, Határ utca felé induló buszok a Vaspálya utca megálló helyett a parkoló területén állnak meg.

Az építkezés e hétvégi ütemében a 95-ös és a 909-es járat közlekedése nem változik.


A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Forrás: BKK

Last modified on Monday, 11 July 2016 08:52

Hírek

Régi képek, emlékek

Átadó ünnepség
Lakótelep a világ végén
Régi kép
Folyik az építkezés
A Mély tó
Elkészült a lakótelep
A Gergely-bánya
Az iskola
Épül a lakótelep
Épül a lego-ház

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia