Kőbányai Közösségi Hírlap

A kőbánya-kispesti BKK ügyfélközpontban Volánbusz-bérlet is kapható

Rate this item
(1 Vote)

December 1-től a Budapesti Közlekedési Központ kőbánya-kispesti és kelenföldi ügyfélközpontjában már a Volánbusz bérletei is megvásárolhatóak a BKK jegyei és bérletei mellett. A kőbánya-kispesti értékesítési ponton (amely a Monor, Cegléd, Nagykőrös, Albertirsa felé közlekedő buszok forgalmas megállóhelye), valamint a kelenföldi ügyfélközpontban (amely a Biatorbágy, Érd és Százhalombatta környékét kiszolgáló helyközi buszok végállomásának közvetlen közelében található) december 1-jétől van lehetőség a Volánbusz bérleteinek megvásárlására.

Az új szolgáltatás jelentős időt spórol az utasoknak, hiszen nem kell kétszer sorba állniuk, ha BKK- és Volánbusz-bérletet is vennének.

Az új szolgáltatás a helyi és a helyközi közösségi közlekedési szolgáltatások integrációjára való törekvés jegyében indult el, amely mind a BKK, mind a Volánbusz mobilitás-menedzseri szemléletét tükrözi. Ez a megközelítés lehetőséget ad arra, hogy hosszabb távon összhang és átjárhatóság jöjjön létre a különböző közlekedési módok között. A Volánbusz-bérletek árusításába további BKK-ügyfélközpontok az új szolgáltatás első időszakának tapasztalatai alapján kapcsolódhatnak majd be.

A kőbánya-kispesti és a kelenföldi BKK ügyfélközpont a hét minden napján 5:30 és 22 óra között várja az ügyfeleket.

Forrás: BKK

Last modified on Tuesday, 01 December 2015 12:23

Édua Infomédia

Top Desktop version