Kőbányai Közösségi Hírlap

Autós üldözés Újhegyen

Rate this item
(0 votes)

2008. október 1-én autós üldözés volt Újhegyen. Szemtanúk szerint több gépkocsi üldözött nagy sebességgel egy menekülő járművet. Az "elfogásra" végül a Tavas utcában került sor. Az üldőzök haragjától az odaérkező rendőrök úgy mentették meg a menekülő autó utasait, hogy megbilincselve elvezették őket.
Az eddigi adatok összerakása és a szemtanúk információi alapján az feltételezhető, hogy autótolvajokat sikerült tetten érnie és elfognia egy civilekből álló csapatnak.
Úgy tűnik, hogy Újhegyen tombol a bűn. Többektől hallottam, hogy Újhegyen nem csak lopják, hanem sorozatosan rongálják is az autókat. Számos kocsit karistoltak össze, szúrták ki a kerekét vagy törték be a szélvédőjét.
A Rózsaliget lakóparkban az egyik este immáron sokadik alkalommal rabolták végig a tárolókat. Sőt, az egyik lakó lakásába is behatoltak amíg ő a fürdőszobában zuhanyzott. A tolvajoknak saját kulcsuk volt az ingatlanhoz! Ez azért fordulhatott elő,mert még az építkezés során a munkások között voltak olyanok, akik pótkulcsot csináltak a zárakhoz, és most azokkal valakik szépen végigjárják az azóta belakott otthonokat.
Lehet, hogy szükség volna egy polgárőrségre Újhegyen?
Aki bővebb információkkal rendelkezik a bűneset vonatkozásában, az kérem jelezze azt ezen az email címen:     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last modified on Tuesday, 17 November 2009 03:28

Édua Infomédia

Top Desktop version