Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Horror egy kőbányai garázsban

Rate this item
(1 Vote)

Az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint 2015 áprilisában megölte a nagyapját, annak holttestét pedig egy kőbányai garázsban rejtegette. 2016. novemberében tett bejelentést a rendőrségen egy férfi arról, hogy az általa ritkán látogatott, egyedül élő édesapja eltűnt. A rendőrség elrendelte az idős férfi körözését, de mivel a körülmények az eljárás során egyre gyanúsabbá váltak, ezért a BRFK Életvédelmi Osztálya az eltűnés tisztázása érdekében 2017. márciusában büntetőeljárást indított.

A rendőrök a nyomozás során kiderítették, hogy az Újbudán lakó időskorút a szomszédjai 2015 tavaszán látták utoljára, az előtt csak az unokája, a budapesti M. Márk látogatta, aki időközben a többi családtagjával megszakította a kapcsolatot. A 25 éves férfi a nagyapja lakását az eltűnés után hamis aláírással ellátott adás-vételi szerződéssel eladta, és rendszeresen felvette a rokona nyugdíját.

Az életvédelmi nyomozók 2017. június 9-én M. Márk Kőbányán bérelt garázsában, egy szeméttárolóban elrejtve megtalálták a férfi holttestét. Az ügyben kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy az idős ember bűncselekmény áldozata lett.

A fővárosi rendőrök M. Márkot 2017. június 12-én 19 óra 30 perckor emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, ahol a nyomozóknak beismerte, hogy 2015 áprilisában ő ölte meg nagyapját, akinek a holttestét később elrejtette.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Az őrizetbe vételről készült videó-összeállítás a képre kattintva vagy a cikk alatt tekinthető meg.

Forrás: Police.hu, BRFK

Last modified on Wednesday, 14 June 2017 10:17

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Föld út
Átadó ünnepség
Az iskola
Még nincs kész
Építik a tavat
Minden a helyére kerül
Árkok és házak
Lakótelep a világ végén
A Gergely-bánya

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia