Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tetten érték a betörőt a kőbányai rendőrök

Rate this item
(1 Vote)

Kőbányai rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy XIV. kerületi társasházba tört be és onnan műszaki tárgyakat és ékszereket lopott el. A XIV. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított eljárást a 44 éves budapesti B. Ferenc Mihállyal szemben.

A férfi 2017. május 26-án 12 óra 30 perc körül egy XIV. kerületi társasházban az egyik harmadik emeleti lakás ajtaját befeszítette és az ingatlanból számítógépeket, digitális fényképezőgépeket, táblagépet, ékszereket és egy hátizsákot tulajdonított el. A lopással több százezer forint kárt okozott. 

A gyanúsan viselkedő férfira az egyik házban élő nő figyelt fel. Az éber szomszéd látta, hogy az elkövető több lakásba becsengetett, majd kifut a kapun és beül egy gépkocsiba. A hátán egy olyan táskát viselt, amihez hasonlót korábban az egyik lakónál látott. A  figyelmes lakó észrevette azt is, hogy az egyik lakás ajtaját befeszítették és azonnal értesítette a rendőrséget. 

A járőrök a bejelentő által leírt autót a helyszíntől nem messze megállították és elfogták B. Ferenc Mihályt, valamint a járműben megtalálták a lakásból ellopott értéktárgyakat.

 

A rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőr-kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu, BRFK

Last modified on Thursday, 01 June 2017 09:45

Hírek

Régi képek, emlékek

Részből egész
Az iskola
Régi újhegyi kép
Épül a Mély tó
Épül a lakótelep
Minden a helyére kerül
Zajlik a munka
Épül és szépül
A Gergely-bánya
Látkép

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia