Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Balkáni banda támadott egy kőbányai fuvarozócég dolgozóira

Rate this item
(0 votes)

A X. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított zsarolás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2017. május 3-án 12 óra körül bementek a Horog utcában lévő fuvarozócég telephelyére, ahol az ott dolgozó hét személy közül hármat bántalmaztak és a többi négy főt megfenyegették, hogy a sértett cége ne teljesítsen további megrendeléseket egy balkáni ország felé.

Az elkövetőkről a telephely biztonsági kamerája felvételeket készített, amely EZEN a linken, a képre kattintva, vagy a cikk alatt tekinthető meg.

A bántalmazók közül a nyomozók azonosították Servat Gluhic-ot. Nevezett személy felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek, így a rendőrség a férfi ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Servat Gluhic-ot, vagy a felvételen látható ismeretlen férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.  

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu, BRFK

Last modified on Thursday, 04 May 2017 13:23

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
A Mély tó
Dolgos kezek
Az iskola
Zajlik a munka
Épül és szépül
Föld út
Minden a helyére kerül
Régi újhegyi kép
Építik a tavat

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia