Kőbányai Közösségi Hírlap

Tolvajokat és verekedő késelőt keresnek a rendőrök

Rate this item
(2 votes)

A X. kerületi Rendőrkapitányság legfrissebb közleményei szerint két tolvaj és egy testi sértés miatt keresett férfi került a kőbányai nyomozók célkeresztjébe. Mindhármójukról az azonosításukra alkalmas felvétel áll rendelkezésre, a rendőrök a lakosság segítségét kérik felkutatásukban. 

Buszon lopott

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy autóbusz utasától lopott Kőbányán. Az ismeretlen tettes a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. március 14-én 14 óra körül a a Kőbányai úton közlekedő 9-es autóbuszon ellopta a sértett táskáját a benne lévő pénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával együtt. Az elkövetőkről és a cselekményről a busz biztonsági kamerája felvételt készített, amely EZEN a linken vagy a képre kattintva tekinthető meg. 

A X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kikapta a telefont a sértett kezéből

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit, aki József napján kikapta a sértett kezéből a telefont és elfutott vele. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a lopás 2017. március 19-én 14 óra 15 perc körül történt az Állomás utcában. Szerencsére az elkövetőről és magáról a bűncselekményről videó-felvétel áll rendelkezésre, amely EZEN a linken, a képre kattintva vagy a cikk alatt tekinthető meg.

A X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a videón látható ismeretlent felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Bántalmazta és megkéselte áldozatát

A kőbányai nyomozók keresik Gáspár Jenőt, aki megszúrta és bántalmazta vitapartnerét. A 42 éves budapesti férfi ellen a X. kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint Gáspár Jenő 2017. március 26-án a hajnali órákban, egy kerületi lakásban szóváltásba keveredett egy korábbi sérelem miatt a sértettel, akit bántalmazott, és egy alkalommal késsel hátba szúrt. Az elkövető a cselekmény után elmenekült a helyszínről. A férfi szökésben van, a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene.

A X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gáspár Jenőt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police, BRFK

Last modified on Tuesday, 11 April 2017 15:22

Media

Édua Infomédia

Top Desktop version