Kőbányai Közösségi Hírlap

Dr. György István: a kormány megvédi hazánkat

Rate this item
(1 Vote)

Magyarország polgárai csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak a kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben – jelentette ki sajtótájékoztatóján dr. György István. Budapest kormánymegbízottja, a Fidesz kőbányai és kispesti választókerületi elnöke szerint a november 8-i alkotmánymódosítás teljes ellenzéki elutasítása egyértelművé tette, nem csak az Európai Unió, hanem a magyarországi ellenzéki pártok sem voltak képesek arra, hogy megtalálják a közösség történetének legsúlyosabb válságára, a tömeges népvándorlásra adható helyes és hatékony választ.

Ebben a helyzetben nagyon komoly erőfeszítéseket tett Magyarország Kormánya, hogy megvédje hazánkat a kötelező betelepítési kvótától, mivel Brüsszelben a mai napig nem tettek le arról, hogy lenyomják Magyarország torkán a kötelező betelepítési kvótát, amelynek – ahogy dr. György István kihangsúlyozta – nincs felső korlátja.

– Hatalmas, kettős nyomás nehezedik hazánkra a válság kezdete óta – emlékeztetett a kormánymegbízott. Mint mondta, a veszély elhárítására az jelenti a legnagyobb erőt, hogy az október 2-i népszavazáson létrejött egy új egység Magyarországért, hiszen 3,3 millió ember egységesen támogatta a kormány álláspontját a kényszerbetelepítés ellen. 

– A kormány és a kormánypártok a továbbiakban is mindent el fognak követni, hogy érvényesítsék a magyar emberek akaratát és megvédjék az országot a migránsok betelepítésétől – szögezte le dr. György István.

Last modified on Monday, 28 November 2016 11:32

Édua Infomédia

Top Desktop version