Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Bankrablás, rablás, lopás - a legfrissebb kerületi körözési arcképcsarnok

Rate this item
(1 Vote)

Eseménydús volt bűnügyi viszonylatban Kőbányán az elmúlt időszak, a rendőrség több felhívást is közzé tett honlapján, amelyekben a lakosság segítségét kéri az elkövetők megtalálásában. Segítsük munkájukat!

Bankrablás a Kőrösi sétányon

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. augusztus 18-án 15 óra 30 perc körül bement egy Kőrösi Csoma sétányon található bankfiókba és az ott dolgozó alkalmazottat, illetve ügyfeleket fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette és az alkalmazottat a bankban lévő pénz átadására szólította fel. A bank munkatársa a fenyegetés hatására a pénzt átadta, majd a férfi a helyszínről elmenekült. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség az elkövetőről videó-felvétellel rendelkezik, amely EZEN a linken tekinthető meg.

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali időben hívja a 443-5304-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Rablás a Kőbányai úton

A X. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított ismeretlen tettes ellen rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A jelenlegi adatok szerint a sértett 2016. május 14-én 16 óra körül egy Kőbányai úti villamosmegállóban elővette zsebéből a pénzét, amit egy ismeretlen férfi – előtte elhaladva – megpróbált kitépni kezéből. A sértett ezután elszaladt, a férfi követte őt. Az üldözés során több alkalommal dulakodtak, az ismeretlen férfi a sértettet rángatta, majd többször ököllel megütötte. A földön fekvő sértett pénzét végül kezéből kitépte és elhagyta a helyszínt.

Az elkövetőről videó-felvétel áll rendelkezésre, amely EZEN a linken vagy a képre kattintva tekinthető meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06 (1) 263-7200 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Lopás a virágüzletben

A X. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. A két férfi 2016. július 9-én 17 óra 53 perckor egy Kőrösi Csoma Sándor úti virágüzletbe bement, egyikük az eladót vásárlás ürügyén a bolt elé hívta, addig társa az eladópultban lévő pénzkazettából ellopott több tízezer forintot.

Az elkövetőkről a nyomozóhatóságnak fényképfelvétel áll a rendelkezésére:

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányságát a 06-1/263-7200 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Tolvaj a drogériában

A X. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A férfi 2016. április 19-én délután egy Liget téri drogériából szépségápolási termékeket lopott el több tízezer forint értékben.

Az elkövetőről a nyomozóhatóságnak fényképfelvétel áll a rendelkezésére:

  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1/263-7200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Monday, 22 August 2016 10:15

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül és szépül
Még nincs kész
Lakótelep a világ végén
Áll a szobor
A Mély tó
Épül a lakótelep
Zajlik az éptkezés
Az iskola
Látkép
Árkok és házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia