Kőbányai Közösségi Hírlap

11 éves eltűnt kislányt és gyerektől lopó nőt keresnek a kőbányai rendőrök

Rate this item
(1 Vote)

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy eltűnt kislány és egy gyermek válltáskáját ellopó nő felkutatásában. 

Eltűnt kislány

A X. kerületi Rendőrkapitányság - eltűnés miatt - keresi Fehér Mirellát. A 11 éves kislány 2016. február 12-én a Kőér utcai otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek. A keresett kislány körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja világosbarna színű. Eltűnésekor farmernadrágot, barna színű csizmát és barna kapucnis dzsekit viselt, melynek a hátulján egy kék felirat van.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányról vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Kőbányai bevásárlóközpontból lopott

A rendőrség keresi azt az elkövetőt, aki 2015. december 30-án 19 óra 30 perc körüli időben egy X. kerületi bevásárlóközpont éttermében egy gyerek válltáskáját irataival és készpénzével eltulajdonított. Az elkövetőről fotó áll rendelkezésre:

  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 263-7200 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Saturday, 13 February 2016 21:38

Édua Infomédia

Top Desktop version